Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jatkokertomus


Ensinnäkin jatkokertomuksen ideasta... Jatkokertomus on tarina, jonka kirjoittamiseen kuka tahansa voi osallistua! Taidoilla, iällä tai muullakaan ei ole väliä.
Jatkokertomusta kirjoittaa vuorollaan kuka vain haluaa. Oikeastaan minkäänlaisia vuoroja ei tunneta, vaan se kirjoittaa jatkoa tarinaan, joka vain haluaa. Mutta tietenkin sama henkilö saa kirjoittaa yhden pätkän kerrallaan. Et voi siis jatkaa omasta kirjoittamastasi pätkästä itse.
Osallistumalla jatkokertomuksen kirjoittamiseen, et sitoudu mihinkään. Voit olla vaikka ihan satunnainen kävijä, kirjoittaa yhden pätkän jatkoa tarinaan, eikä sinusta tarvitse sen jälkeen enää kuulua. Tietenkin voit olla ahkerana osallistujana ja kirjoittaa vaikka joka toisen tarinan pätkän, jos haluat ja kerkeät. Vuoroja ei kuitenkaan voi varata, muista se! Et voi siis sanoa "Haluan sitten kirjoittaa Melekin jälkeen seuraavan pätkän". Minäkin tietysti osallistun jatkokertomuksen kirjoittamiseen! Mutta jos kirjoittajia on aivan kauheasti, niin jättäydyn sivummalle.
Jatkokertomusta kirjoitetaan tuonne Jatkis-viekkuun ja Tähän mennessä tapahtunut-alakategoriaan tulee tarinaa sitä mukaan, kun sitä on saatu aikaan. En kuitenkaan aina kerkeä lisätä sitä tuonne lisäämään, jolloin voit jatkis-viekussa tarkistaa, onko joku viimeisimmän kohdan jälkeen vielä kirjoittanut jotakin.

Tarvittaessa voin lisätä tänne enemmänkin jatkokertomus-tarinoita alkamaan, jolloin olisi vaihtoehtoja valita. Tämä tällä hetkellä alkanut kertomus on nimittäin täyttä fantasiaa, josta välttämättä kaikki eivät niin pidä... Mutta sen näkee sitten ajan kanssa, tarvitseeko näitä lisää ^^

Mutta olikos tässä jo kaikki? Siinä tapauksessa voit siirtyä katsastamaan jatkokertomuksemme kulkua ja osallistua, jos haluat mukaan!

**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com