Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne vieraskirjaan otetaan vastaan kaikenlaiset kommentit, kysymykset (mm. y-työstä) ja muuten vain kuulumiasia. Tänne voi myös mainostaa vapaasti ja tietysti otan vastaan ehdotuksia, mitä näille sivuille voisi vielä lisätä. Kaikenlaiset ideat otetaan vastaan, mutta niiden pitää sopia tarpeeksi hyvin sivun aiheeseen ;)

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: ihkuvauva
Kotisivut: http://sobaka.suntuubi.com/

27.01.2019 02:01
Olet tervetullut uuteen vieraskirjapohjaiseen koiraroolipeliin! Peli sijoittuu itäiseen naapuriimme, Venäjälle, josta sivuston nimikin tulee. Sobaka (соба́ка) tarkoittaa koiraa, aika kekseliästä, vai mitä? Juoni on aikas yksinkertainen, kolme koiralaumaa elää Petroskoi-kaupungin lähettyvillä ja yrittää selviytyä. Ruoan puute sekä ihmisten tuoma vaarallinen tauti uhkaa kolmea laumaa. Lisäksi laumojen välit eivät ole kovin lämpimät, joten yhteistyökään ei tunnu olevan vaihtoehto.
Jos kiinnostus heräsi edes hitusen verran, olet vapaa tutkimaan sivuja enemmänkin, tai jos perus koirarope ei nappaa, voit käydä vain pienellä piipahduksella ja palata sitten muihin sivustoihin.
Vielä pieni muistutus, että peli saattaa sisältää väkivaltaa, kiroilua yms joten jos olet herkkä tuollaisille aiheille, suosittelen että et välttämättä liity tänne. En kuitenkaan viitsi laittaa mitään ikärajaa tänne. kun omasta mielestä sellaiset on vähän turhia.

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

22.12.2016 19:04
Oi ihanaa, miten tulinkin löytäneeksi tänne. :) Runosi ovat kauniita ja sivusto kokonaisuudessaan on mukavan hempeän värinen.
Tarinasi kiehtovat minua ja erityisesti aion tutustua Mustat Enkelin Siivet -tarinan tekstiin. Kerron toki kommentia, kunhan olen päässyt siihen syvemmin kiinni. :)

Nimi: Turqoise Star
Kotisivut: http://arvosteluorkidea.suntuubi.com/

11.09.2014 18:16
Hei!
Kiinnostaisiko sinua mahdollisesti y-työ sivuni Arvostelut Orkidean kanssa? :) Olen iloinen jos suostut! :)

Käy toi myös tsekkaamassa sivuni, ne ovat vielä aika uudet, ja lisäiltävää riittää, mutta olen jo ehtinyt arvosteupuuhiin :)

Nimi: Lilith (Lillinä sinä minut tunnet)
Kotisivut: http://www.roseprincess.suntuubi.com/

24.06.2014 03:19
Hei!
Nostin Rosen haudastaan jokunen aika sitten (viime vuoden puolta se kyllä tarkemmin ajateltuna taisi olla) ja saavuin sitten taas katselemaan sivujasi.

En tiedä, päivitteletkö enää, tai jos päivittelet, muistatko minua enää. RosePrincessin ja sivujesi affeus loppui seinään, kun hylkäsin sivuni ja annoin niiden rappeutua. Enkä oikeastaan tiedä, miksi tulin sinulle sepittämään tarinoitani, ajattelin muistella menneitä ja tässä, kahdeksaa minuuttia vaille neljä yöllä huomaan raapsutavani vieraskirjaasi omituisia lauseita, jota aamulla luultavasti ihmettelen. Eipä siitä sen enempää.

Ja muuten, pyysit joskus minulta fantasia-tarinoita. Koskaan en saanut kunnon tarinoita Roseen väsättyä, mutta nyt (hyvä minä!!) olen luonut fantasiamaailman, joille sijoittuvaa tarinaa voi Rosessa seurata.

Eipä sitten muuta kuin hyvää kesää sinulle!
Lilith

Nimi: YumAnj
Kotisivut: http://www.mangatoanime.suntuubi.com/

19.02.2014 17:19
Moi! Hienot sivut sulla! ^^

Vastaus:

Kiitti :)

- Melek

Nimi: Katherine

22.01.2014 14:15
Jeee! Sä oot täällä taas! Partyt pystyyn!
Ei mulla muuta tainnu olla XD Kirjoitan jos tulee lisää asiaa..

Vastaus:

Joku huomasi näin nopeeta! >8DD Apuah ;u;

- Melek

Nimi: Megi

18.11.2013 21:45
Nyhy, et oo vieläkään käväissyt täällä. :(

Vastaus:

Olen palannut! ^^ (tähän on vastattu 22.1.2014) :D Ihanaa, että minua on kaivattu!

- Melek

Nimi: Julia
Kotisivut: http://www.lavyrinthos.suntuubi.com/

18.10.2013 11:43
Nopean vilkaisun jälkeen taidankin jatkaa tämän sivun stalkkerointia tulevaisuudessa. Toivottavasti tämä sivuosto ei kuole vielä vähään aikaan! Onnea ja menestystä!

Sitten siihen minun toiseen asiaani... Mainokseen!


UUSI IMPROSARJAKUVA ETSII PIIRTÄJIÄ!!

Sarjakuvassa seikkailee 8 lohikäärmettä syvällä maanalaisissa käytävissä. Tahdotko tulla vaikuttamaan niiden elämään? Tykkäätkö piirtää? Etkö jaksa kehitellä pitkiä juonenpätkiä yksinäsi? Siinä tapauksessa, tule mukaan!

Terveisin, Seth&Dan ja Julia

Vastaus:

Kuulostaa hauskalta idealta! :D Tulenpas vilkaisemaan.

- Melek

Nimi: KikiGabriella
Kotisivut: http://sweetsilence.suntuubi.com/

21.09.2013 15:38
Moi! Tulin vain ilmoittamaan, että sivuni Sweet Silence on lopettamassa, joten sen voi poistaa affeista. ^^"

Vastaus:

Asia selvä ^^"

- Melek

Nimi: Megi

27.08.2013 19:24
Ymmärrän, että sinulla on omassa elämässäsi muutakin, mutta eihän sivujen päivittelyyn ja vieraskirjanviestien vastaamiseen mene kuin kymmenisen minuuttia, alle. Missä lentelet?

Vastaus:

No siinä kävi nyt niin, että ensin kone hajosi, olin pitkään ilman konetta ja sitten elämässä tuli raju alamäki... ^^" Sitten tuntuikin jo monien kuukausien jälkeen "nololta" palata ja kun en MESiäkään enää julkaise täällä D= Pahoittelen! >_< Otan itseäni niskasta kiinni!

- Melek

Nimi: Dia
Kotisivut: http://kahlittutytto.suntuubi.com/

07.07.2013 12:36
Luin tariinastasi vasta yhden luvun, mutta jäin koukkuun. Se on kai huonopuoli minussa, koska jään usein tarinoita lukiessani koukkuun niihin. Jos joskus MES:sin julkaiset kirjana, voit olla varma, että ostan sen. (Tai luen uudestaan...)

Vastaus:

Taas uusi lupautunut ostaja! >3< Toivottavasti ensi vuonna vihdoin se ilmestyisi kirjana. Aloitin joulukuussa kirjoittamaan sitä alusta asti jo kuudetta kertaa, vielä parempana (toivottavasti) :3

- Melek

Nimi: Katherine

25.06.2013 11:04
Oma inspini on nollassa tällä hetkellä, joten sivut on päivittämättä, taas. Mutta arvaa mitä? Luin eilen kaikki 30 kappaletta MES:iä kun ei ollut mitään tekemistä. Muuten, Venus juoksee tunneilta pois usein. Siinä tunnilla missä käsiteltiin kiduttamista, olisit voinut laittaa Venuksen huutamaan jotain siitä muistosta. Katsos liian usein ulos juokseminen käy tylsäksi. No, muka mulla olis paremmat ideat, eli vois poistaa ton kohdanmut selkä sattuu liikaa...
No, ootan innolla jatkoa! さようなら
(Japani-innostus)(tarkoittaa bye)

Vastaus:

Ymmärrän kyllä ^^" Venuksella tosin on huono tapa, ettei hän osaa kohdata asioita ja siksi hän pakenee fyysisesti ja henkisesti. Toivottavasti uusin versio MESistä sitten miellyttäisi, kun kirjoitan nyt sitä :3

- Melek

Nimi: Pace
Kotisivut: http://pikkupentu.vuodatus.net/

14.06.2013 16:29
Heippodei! Do you remember me? Ennen siis taisin täällä liikkua Amyna, muistuuko mieleen? Vardock Collegessa olin Amy Dov.
Joo, eipä tässä nyt muuta ihmeellistä, pyrin mainostamaan kahta blogiani :D Toinen on tuossa ylhäällä ja toinen on tarinakirja.vuodatus.net, käykääpäs kurkkaamassa!
Ja niin, mitäs sinulle kuuluu? Ihan näin uteliaisuuttani.

Vastaus:

Oih, Amy! ^^ Ihanaa törmätä vanhoihin tuttuihin! Minulla on mennyt hyvin. Cosplay ja kaverit vievät nykyään minulta kirjoittamisajan :3 Täälläkään en ole päivittänyt puoleen vuoteen, joten pahoittelen myöhäistä vastausta ^^"

- Melek

Nimi: Megi

14.06.2013 12:38
Olen saanut erittäin kummallisia ideoita tarinoihin viimeaikoina, ja olen kertonut vasta yhdelle kaverilleni viimeisimmästä. Mutta minulla on tunne etteivät kirjoittajantaitoni riitä sen tarinan kirjoittamiseen. Ideoita miten voisin saada lisää itseluottamusta? :/

Vastaus:

Millainen idea on kyseessä? =o Jos ideankin olet keksinyt, miksei sinusta olisi kirjoittamaankin sitä? c: Vai oletko ajatellut siihen sopivan jokin tietty kirjoitustyyli, mitä et itse hallitse?

- Melek

Nimi: -

22.05.2013 14:06
onko kirjasi ilmestynyt? milloin siipitehdas tarina tulee takaisin sivuillesi

Vastaus:

Kirja ilmestyy toivottavasti tulevaisuudessa xD Siipitehdasta en lisää enää julkisesti minnekään.

-Melek

Nimi: Mary

21.05.2013 18:01
Mikä tuo 1.4 osallistumis aika tuolla 11. kilpailussa on? OuÔ
Onko siin vain virhe vai onko se niin? :3 Anteeksi kovasti kommenttini xD

Vastaus:

Se oli vahinko... ^^"

-Melek

Nimi: sorpyk
Kotisivut: http://www.kyproksentalli.suntuubi.com

20.05.2013 18:22
Olet lämpimästi tervetullut uunituoreelle virtuaalitallille Kyprokseen!

Kypros kasvattaa Paint- hevosia, ja niiden lisäksi tallilla on myös paljon muitakin hevosrotuja!
Kyproksen tallilla on myöskin paljon erinlaista toimintaa. Eli mm. hoitajatoimintaa, tuntitoimintaa, yksityistoimintaa, kisatoimintaa ja leiritoimintaa! Sitä mukaan pyrimme järjestämään hoitajille, yksärien omistajille sekä tallilla kavijöille paljon erinlaista toimintaa! Kisoja pidämme n. kerran kuukaudessa, ja leirejä parin kuukauden välein. 2.6.2013 on myös ensimmäinen hevosenhoitokurssi, jonne jokainen saa osallistua!

Mitä siis enää odotat? Tule mukaan hoitamaan värikkääseen tallipoppooseen! :)

Vastaus:

Sinne siis! :3

-Melek

Nimi: Jansku

17.05.2013 19:05
Kuuluuko kirjoituskilpailun deadline olla 1.4? :)

Vastaus:

Hups.. xD Mitähän olen taas mennyt ajatuksissani sekaisin...

-Melek

Nimi: Annika

14.05.2013 17:20
Oii sä muistat! :D Sä vissiin piirsit siitä keijusta kuvankin? Vai muistanko ihan väärin:D No jokatapauksessa, voin tulla skypeen vaikka torstaina, ku nyt illat keskityn fysiikankokeeseen joka on torstaina. C:

Vastaus:

Jooh, piirsin ja lisäsin sen kuvan Facebookiin toiselle profiililleni ^^

-Melek

Nimi: Annika
Kotisivut: http://www.annikantarinat.suntuubi.com

13.05.2013 20:19
Moi pitkästä aikaa :D En ole ollu Skypessä vähään aikaan ja facebookin salasanani olen unohtanut :< mutta mä lupaan tulla skypeen jossain välissä ja selvittää salasanani facessa, ainakin ennen espanjanmatkaani! <3 Lähen ens viikon torstaina espanjaan viikoksi :3
Mitäs sulle kuuluu? Luin ton MESin uuen luvun ja sun päiväkirjamerkintäsi. Kiireistä on mullakin, ku mullaki on ollu omilla sivuillani hiljasta.. Mut jos käyt kurkkaamassa, niin ystävyydestä rakkaudeksi-tarinassa on jo nelosluku, jos ees enää muistat sitä :D ja jos se tarina vaikuttaa vähän tyhmänoloiselta, niin se johtuu siitä että keksin sen alunperin päähänpistosta :D
Ja sitten mulle on tullu myös Enkelityttö Oona-tarina! Kyllä, siel tulee olemaan enkeleitäkin... :) Eka luku on jo saapunut, ja kakkoslukua kirjotan. Ja oon kans kirjottamassa ekaa novellia sivuilleni, mutta novelli ei ole vielä valmis.. Torstaina alan taas kirjottaa, pidän nyt tällasen muutaman päivän tauon koska keskityn koulun viimeseen kokeeseen, fysiikankokeeseen, joka on torstaina. :3
Ja coneista.. Mimicon olis mikkelissä tossa vissii peräti tänäviikonloppuna, mutten mee sinne.. :c mulla ei oo ketään kaveria kenen kanssa mennä. Ja animeconistakaan en tiedä, koska liput on saatettu jo myydä loppuun ja sitäpaitsi mun kesälomaan tulee niin paljon reissuja, etten tiiä pääsenkö kuopioon heinäkuussa.. Mun kaveri se Ronja on tulossa heinäkuussa animeconiin, joten sen saatat nähdä siellä, mutta itsestäni en ole varma.. :D
Osallistuin muuten kans tohon sun tarinakilpailuusi! (: Ja keksin sen tarinan päivässä, mut toivon ettei se kuitenkaan ole ihan huonokaan, ite olin ainakin ihan tyytyväinen siihen
Eipä tässä kai muuta, jutellaan taas pian! ~

HEII! Tajusin juuri, että muistatko ku ennen joulua alettiin kehitellä yhtestä tarinaa? :O Mä oon unohtanut siitä melkeen kaiken! ;< ei olla ehitty/muistettu suunnitella sitä, muistatko sä siitä enää mitään?
Jos et, niin yritettäskö uudestaan? :D Jospa suunniteltais paremmalla ajalla joku uus yhtenen tarina, kun se eka meni vähä sivu suun, ku en ite ainakaa enää muista siit melkee mitää xD
Moikka <3

Vastaus:

Hyväähän tänne kuuluu :D Yritän taas pitkästä aikaa päivitellä ahkerammin. Kirjoittamisessa aika menee jostain syystä yhteen novelliin, jollaisen kaveri pyysi minua kirjoittamaan. Lisäksi olen jumissa MESissä. Luvassa on ns. välilukuja, joilla yritän vain saada aikaa hieman pitkitetyksi tarinassa, jotta kaikki kohdat menisivät aikajanalla loogisesti :D
Olen itse todennäköisesti tulossa Animeconiin ^^ En vain ole vielä ranneketta tilannut ja pitäisi selvittää, missä edes yöpyisin sinä viikonloppuna D:

Minä muistan, miten se meidän suunnittelema yhteinen tarina meni. Päähenkilö oli se keiju, joka oli menettänyt muistinsa ja hän keräsi niitä muistojansa eri paikoista. Samaan aikaan pahikset halusi tappaa hänet jumalallisten voimiensa vuoksi ^^

-Melek

Nimi: Emiliana
Kotisivut: http://thremosia.suntuubi.com

13.04.2013 16:48
Heeiippa! Ajattelin nyt affikirjettä _pitkästä_ aikaa laittaa! :D

Miten sinulla ja sivuillasi menee ? :3 Ainakin päällepäin hyvältä näyttää!
Itse juuri vaihdoin ulkoasun Thremosiassa keväisempään, ja vähän päivittelin siellä sun täällä. Aikaahan tässä ei ole paljoa juuri tällä hetkellä, sillä enää 13 päivää ja näen pitkäaikaisimman idolini ja palvonnan kohteeni Justin Drew Bieberin! ♥ Joo sori, oli pakko hehkuttaa, mutta en vieläkään usko koko asiaa. :o
Mutta siis: olen jo keksinyt ns. sivujuonia Thremosian tarinaan aika lailla päässäni, ehkä ne saadaan vielä lähiaikoina paperille ;) Ainakin toivottavasti.. jos aikaakin nyt löytyisi :p

Muttaaaa hyvää jatkoa & kevään odotusta sinulle :3!

Vastaus:

Hyvin menee. Olen vain tuttuun tapaani todella epäaktiivinen... xD Tulen joku päivä laittamaan parempaa viestiä kuulumisista :3

-Melek

Nimi: Noëlle
Kotisivut: http://evermore.suntuubi.com/

14.03.2013 15:51
Hei sinä Evermoren ystävyyssivu/linkkari/affilainen eli yhteistyöläinen! Evermoressa on menossa nyt remontti eli tarkoituksena on herätä talviunilta viimeinkin. Remontin yhteydessä siivoan kaikki ystävyys-, linkkari- ja affilistat joten tuletko sitten remontin jälkeen ilmoittamaan, että jatkaako sivusi jotain noista vielä Evermoren kanssa? Kiitoksia! Kevään aikana sitten nähdään taas, kunhan ensin uudet tuulet puhaltavat ja aurinko sulattaa jään. :)

Vastaus:

Kyllä haluan jatkaa y-työtä! :3

-Melek

Nimi: Zoe&Chi

10.02.2013 10:23
Hienot sivut ja hienoja tarinoita! (:

Vastaus:

Kiitoksia :3

-Melek

Nimi: Julkku

08.02.2013 19:04
WOW! Hirveesti käviöitä sulla: 127715!! huhuhu! ;) ja ihanat sivut :3 tosi ihania kuvia ja HYVIÄ tarinoita =)

Vastaus:

Kiitoksia! :D Kyllähän sitä vuosien varrella keertyy kävijöitä :3

-Melek

Nimi: Emiliana
Kotisivut: http://thremosia.suntuubi.com

09.01.2013 19:54

Kuukausikirjettä affeille!! :)

Eli siis hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta näin jälkikäteen! Teitkö uuden vuoden lupauksia tai toivoitko jotain? Tuliko mieluisia paketteja? :3
Itse tykkäsin lahjoista; sain Justinin joululevy, kaksi One Directionin levyä yhteiseksi siskon kanssa, Hobitti -soundtracklevyn ja jälkitoimituksena tulee vielä Jesse McCartneyn levy. Tiedän, paljon CDeitä :) Toki tuli muutakin mutten tähän jaksa luetella! :D
Uusivuosi meni siinä ja noin. Lupauksia en silleen antanut, mitä nyt ajattelin kropan rantakuntoon saada :D

Sain tuossa jokin aika sitten katsottua Friliuksen kanssa Lost-tvsarjan loppuun, pakko sanoa että se on PARAS sarja koskaan! Tuli surku ja kyyneleitä viimeisellä jaksolla, oli niin surullinen mutta samalla myös koskettava ja kaunis :( ♥ Oletko sinä seurannut Lostia? :3

Mutta niin. Mitä sivuillesi kuuluuu? Näyttää ainakin ihan hyvältä ;) Omillani ei ole joulun aikaan suuria muutoksia sattunut, hiljaiseloa on pitänyt.

Mutta hyvää jatkoa sinulle!!

t: Emiliana

Vastaus:

Sain mieluisia lahjoja ja uuden vuoden lupauksia tuli tehtyä muutama :)
Olen seurannut Lostia silloin, kun se tuli telkkarista :D Aivan ihana sarja, mutta ainoastaan pari ekaa tuotantokautta jaksoi pitää kiinnostusta yllä.
Sivuille kuuluu hyvää, mitä nyt yritän tänään päivitellä oikein kunnolla!

-Melek

Nimi: Henna (:
Kotisivut: http://tarinasivut.suntuubi.com/

03.01.2013 18:19
Elikkäs mulla tulee mainostusta :D

Niinkuin tossa kotisivu linkissä lukee, sivuillani on erinlaisia tarinoita. On jatkotarinaa, yksi salapoliisinovelli ja valmitumassa on hieman pidempi fantasia novelli. Suunnitteilla on lisätä sinne myös yksi raappana (scifin lyhyt novelli) tässä lähiaikoina.
Ja vielä, että sivuni on vielä melko uusi, niin kaipailisin kaikenlaisia parannus ehdotuksia, ruusuja ja risuja juurikin sinne vieraskirjaan (:
Kiitos ja kuulemiin.

Vastaus:

Oh, tulenkin kipaisemaan! ^^ Sivusi kuulostavat hienoilta.

-Melek

Nimi: Megi

30.12.2012 22:04
Joku ei ole aktiivinen ;_; Piti 20.12 tulla sen runokilpailun tulokset :/

Vastaus:

Anteeksianteeksianteeksi ;( Olen ollut niin kiireinen... Mutta tänään katson sen! Pahoittelen epäaktiivisuuttani.

-Melek

Nimi: Danre
Kotisivut: http://contraire.webs.com

30.12.2012 18:13
Päivää taikka iltaa !
Olen nyt semmoiselle asialle lähtenyt, että vähentelen affieni määrää. Ja itsellä kun ei aika riitä kaikkien luona käymiseen niin turhaan minä listoilla roikun.
Jos kuitenkin haluat jatkaa linkkarina, niin sinne voin siirrellä ^^

Kaikkea hyvää
Danre

Vastaus:

Voin tietysti jatkaa, mutta tuleekohan vastaukseni liian myöhässä? ^^"

-Melek

Nimi: HanZu (Miley Russo)

26.12.2012 13:08
Hei!

Kävit vanhoilla sivuillani ilmoittelemassa, että olet sivuillesi kirjoittanut Vardock Collegeen kirjoittamiasi tarinoitasi paranneltuina versioina sivuillesi. :) Kerroit myös, että hahmoni Miley Russo on melko keskeisessä osassa. Haluaisin lukea tarinan/tarinat, mutta en löydä sitä täältä, voisitko linkata? (;
Tuli mieleen mennä katsomaan, ovatko keskeneräiset tukku-sivuni vielä olemassa ja ovathan ne. En vaan voi niitä mennä poistamaan, kun en tiedä salasanaakaan, enkä edes muista sähköpostia jolle olen sivuston rekisteröinyt (niitä kun on useita.. :P). Näin viestisi vasta pari vuotta myöhemmin. Heräsi kysymys, että ylläpidätkö sivujasi enään? Toivottavasti kirjoittelet tänne vielä, olisi tosiaan mukava lukea stoorejasi! (;

Vastaus:

Kyllä. Ylläpidän sivua hieman epäaktiivisesti omien kiireiden vuoksi ^^ Vardock Collegessa kirjoittamani tarina on tosiaan tuo MES - Mustat Enkelin Siivet. Miley tosiaan on aika suuressa osassa :D Jotenkin nostalgista löytää teitä, jotka Vardock Collegessa aikoinaan myös kirjoittelitte, kun teidän hahmonne esiintyvät minunkin tarinassa =)

-Melek

Nimi: Katherine

24.12.2012 17:16
Heeeyyyy!

Toivotan tässä kättelyssä Hyvää Joulua ja Onnellista Uuttavuotta!
Ja toinen asia on et haluun tietää millon MES saa jatkoa? Tiiän oon kärsimätön XD
But I Love your story!
Juu, koska ei oo muutakaan tekemistä ajattelin vaan tulla tervehtimään. Ei sit muuta. On vaan ihmeen tylsää kipeenä ja kaikki kirjat luettu... Joten hyvää joulua!

Vastaus:

Näin myöhässä toivotan sinulle samoin! :D MESin jatkosta ei oikein ole tietoa, koska kiirettä pitää elämässä. Yritän kuitenkin saada mahdollisimman pian. Viimeistään ensi viikolla ^^

-Melek

Nimi: Danre
Kotisivut: http://contraire.webs.com

20.12.2012 10:11
Hellouu ~
Tämmönen 'olen kyllä hengissä'- viesti tulee nyt xD juuh, olen ollut erittäin epäaktiivinen affilainen, kill me now Dx koulu on vienyt aikaa ja sehän nyt tietysti menee nettijuttujen edelle. Tarina kuitenkin nyt jatkuu kunhan vain saan luvun 5 kirjusteltua ^^
Tulen paremmalle affikirjekierrokselle tännekin kunhan saan luvun 5 julkaistuu viikonloppuna :33

Danre

Vastaus:

Kiirettä on minullakin pitänyt :D Anteeksi minunkin puolestani, etten itsekään ole ollut kovin aktiivinen... Laitan viestiä tänään sivuillesi ^^

-Melek

Nimi: Megi
Kotisivut: http://mustahelmi.suntuubi.com/

18.12.2012 20:23
Mustahelmi on palannut ^^ Tarinoitani olen poistanut, en oikein pitänyt niitä, SolarEclispelle sanottiin nyt hyvästit, ainakin toistaiseksi. Se ei inspannut, se on kyllä tallessa yhä.

Vastaus:

Pitääpäs tulla katsomaan comebackin tehnyttä sivuasi :)

-Melek

Nimi: Henna (:
Kotisivut: http://tarinasivut.suntuubi.com/

11.12.2012 21:31
sulla on aivan ihanat sivut (; toi vaaleenpunanen ja kaikki nätti iskee muhun ja enkelin siivet on ihana nimi (: kaikin puolin ihanat sivut <3

Vastaus:

Kiitoksia ^^

-Melek

Nimi: KikiGabriella
Kotisivut: http://sweetsilence.suntuubi.com/

10.11.2012 20:38
Hei affilainen! ^^
Ajattelin alkaa kirjoittamaan näitä kuukausikirjeitä, joten tässä tulee ensimmäinen affikirje. :D
Olet saattanutkin jo huomata, että Sweet Silencessä on vaihtunut ulkoasu! Edellinen ulkoasu oli ollut, öh, huhtikuusta asti, joten ehkä vaihdos oli paikallaan. :D Täytyy kyllä myöntää, etten saanut ulkoasun taustaa kovin hienosti, mutta eiköhän se kelpaa. :) Muita isoja uudistuksia ei ole oikeastaan tapahtunut.
Mutta jos siirrytään minun omaan elämääni... Koulussa on ollut paljon kokeita eikä loppua näy. D: Lisäksi osallistuin matikkakisoihin (johon matikanope minut suorastaan pakotti O_o). En osannut melkein mitään, eli voittoa tuskin tulee. :D
Oletko jo ajatellut, mitä toivot joululahjaksi tai annat tutuillesi? Minun itseni pitää varmaan kohta alkaa piirtämään joulukortteja. :D Minulla tuntuu aina kestävän kauheasti lahjojen ja korttien kanssa... No, onneksi on vielä aikaa!
Mitä sinulle ja sivuillesi kuuluu? ^^

Vastaus:

Huomasin kyllä ulkoasun vaihtumisen. Uusi ulkoasu on todella hieno! :3
Minulla ei ole onneksi ollut yhtä kiireistä koulussa. ^^" Mitä matikkakisan voittamalla olisi saanut? =o
En taida antaa tutuilleni tänä vuonna mitään joululahjoja... Ei ole rahaa, kun pitää säästää Japaninmatkaa varten. =< Jos sinulla ei olisi noin kiire nyt jo joulukorttien piirtämisessä, pyytäisin piirtämään minullekin! =D
Sivuille kuuluu ihan hyvää. Ollut pientä taukoa, kun NaNoWriMo oli juuri. Nyt alan tekemään uutta ulkoasua pikkusiskoni ansiosta (uskokaa tai älkää, 11-vuotias pikkusiskoni tekee upeita ulkoasuja! O_O). Yläkuvan ajattelin tällä kertaa tehdä itse, siinä minä sentään olen parempi ja teinkin jo pikkusiskoni yhdelle ropesivulle yläkuvan eilen. =3

-Melek

Nimi: Mangafanforever
Kotisivut: http://mangafanforever.suntuubi.com/

10.11.2012 17:11
Uiii! :3♥ Ihanan oloiset sivut myöskin kiva nimi! ;) Oon ennenkin kattonu sun sivuja mutta en oo vissiin kirjottanu sun viekkuun? :DD

Vastaus:

Kiitos! ^^ Et ilmeisesti ole ennen kirjoittanut, koska vasta nyt äkkäsin kivat sivusi! :3 I like~

-Melek

Nimi: Emiliana
Kotisivut: http://thremosia.suntuubi.com

06.11.2012 00:09
Hei affi! :3
Affikirje tulee myöhemmin, mutta ilmoittelen, että Ensimmäinen tarina Thremosiasta on taas palannut sivuille. Eka luku on valmis! c:
Lisäksi ulkoasu on muuttunut.

Vastaus:

Sitä odotellessa tulen kipaisemaan~ :3

-Melek

Nimi: juusto

31.10.2012 14:13
ehdotan että siivoisit y-työ listaasi, koska siellä on sivuja jotka ovat lopettaneet toimintansa.

terveisin juusto :)

Vastaus:

Juuh. Täytyypä käydä päivittelemässä lista ^^

-Melek

Nimi: Emiliana
Kotisivut: http://www.sub.fi/onedirection/#e/5087e7c1ae4949.12950583

24.10.2012 19:21
Hei affi! ;)
Anteeksi jos mainostusta, mutta tykkäyksiä toivotaan linkkiin osoitekohdassa!!! :)
KIITOKSIA!

Vastaus:

Tykkäämään vain! XD

-Melek

Nimi: >>Titta<<
Kotisivut: http://jojocan.suntuubi.com/

22.10.2012 21:00
Tulkaa toki käymään Jojocan hoitajatoiminta kennelissä!

Vastaus:

Kaikki käymään, vai mitä! :3

-Melek

Nimi: Ewlen
Kotisivut: http://meliodor.suntuubi.com/

17.10.2012 15:01
Sun kirjotustaito on tosi hyvä!

Vastaus:

Kiitos! >3<

-Melek

Nimi: Katherine
Kotisivut: http://www.sahkokyna.suntuubi.com/

09.10.2012 22:01
Hei!

Ihmettelen aina, miten jaksat kirjoittaa näitä tarinoita?
Oma kärsivällisyyteni riittää, ehkä kahteen kappaleeseen, jonka jälkeen jää kesken...

Minkälaiset kriteerit sinulla on y-työhön?
Miten ulkka laitetaan?
Ja sori kun vaivaan.
En vaa malta lopettaa, ja haluan kertoa, että koulussa olen viettänyt aikaa, kirjoittamalla vihkoon ideoita...
Järkevä...

Lakkaan nytten roskaamasta viekkuasi, ja sanon öitä!

Vastaus:

Jaksan, koska rakastan kirjoittamista :''3 Välillä tietenkin inspiraatio on aivan nollassa (kuten nyt), enkä saa mitään aikaiseksi.
Y-työhön pääsee oikeastaan kuka vain. Siihen ei ole mtn kriteerejä ^^
Ulkoasun varmaan olet saanut jo laitetuksi (kun kerta vastaan tähän viestiin näin myöhään...). Toivottavasti joku auttoi sinua jo X<
Ei se mitään. Häiritse vain toistekin, jos haluat ;)

-Melek

Nimi: Viivi
Kotisivut: http://knkarvakuono.suntuubi.com/

27.09.2012 08:30
Tulkaa kaikki kennelilleni sinne tarvitaan pian hoitajia joten valitse hoitsu ja ala hoitamaan!

Vastaus:

Sinne siis hoitamaan söpöjä eläimiä! :3

-Melek

Nimi: Henni
Kotisivut: http://lampilantalli.virtuaalitalli.fi/

24.09.2012 19:33
Voihan! Kertarysäyksellä jäin koukkuun tarinoihisi, ja nuo alakoulussa kirjoittamasi runot olivat ihania :) Tykkään tyylistäsi, ja voi hertsyygeli kuinka oot jaksanu kirjottaa?
Jatkoja ja menestystä siulle, tarinoilles & sivuillesi! :3

Vastaus:

Oih, kiitos! <3 ^^ Helpostihan sitä jaksaa, kun tekee jotain itselleen rakasta puuhaa~ :3 Samoin! =)

-Melek

Nimi: Emiliana
Kotisivut: http://thremosia.suntuubi.com

18.09.2012 22:10
Kuukausikirjettä!!! :) Terve siellä!

Mites on mennyt syksy? Minulla hyvin, koulukin ihan hyvin käyntiin tässä lähti :D
Olen ajatellut aloittaa lenkkeilyä. Tänäänänkin juoksin puoli tuntia ihan putkeen 8D Vitsi tuntuu urheilulliselta... tai no ei varmaan enää pian kun iltapalaksi kiitos äidin pizzaa..XD
Kun nyt harrastuksista puhutaan niin aloitin pari viikkoa sitten myös teatteritaiteen harrastuksen. Siellä on ihan ylikivaa! :3

Sivujani olen hieman päivitellyt, ulkoasu on muuttunut, kuvia tullut lisää ja lisäksi Thremosia..? -kategoriaa hieman muuttelin :) Mielipiteitä toivotaan!!

Minulla ei nyt oikein muuta tule mieleen, joten hyvää syksyn jatkoa ;)!


Emiliana

Vastaus:

Kiitos viestistä! :3 Syksy on täälläkin alkanut hyvin. Mitä nyt ollut hieman kaikenlaisia ongelmia parisuhteessa ja kirjoittamisessa, mutta pääsääntöisesti hyvin! X3 (<-- inspiroitunut, eikä malta odottaa, että pääsisi kirjoittamaan) Minunkin pitäisi alkaa harrastamaan liikuntaa, mutta olen liian laiska xD Viihdyn mieluimmin sisällä kirjoittamassa tai sitten valmistan cosplay-asuja~ ^^ Oli minulla kyllä picnic juuri viikonloppuna parin kaverin kanssa kaupungilla, oli hauskaa! =D
Tulen vierailemaan ja kommentoimaan sivuillesi! :)

-Melek

Nimi: Annika
Kotisivut: http://annikantarinat.suntuubi.com

15.09.2012 19:25
moi! ^^ kävisikö y-työ? en ole varma, oletko jo kysynyt tuota itse :D mutta nyt kysyn sitä itse sinulta :3

1. teen erään uuden tarinan (Enkelityttö Oona) suunnitelmaa tässä, ja Siskoa etsimässä- johdantoa eli oikeastaan juonta :) ja teen siis tuosta enkelityttö oonastakin sen juonen ;) ja laitan ne sitten sivuilleni, ja alan kirjottelemaan lukuja.
2. vaikka tuo enkelityttö oona kuulostaa pikkulasten sadulta, ei se sitä ole ;) se tarina on täynnä fantasiaa! 8D ei sitä kuitenkaan ole liikaa, vaan sopivasti :3
3. olis hieman kysyttävää xD miten kävis helpoiten tämä;
Mun ystävyydestä rakkaudeksi-tarinan kaks ekaa lukua on samassa "ystävyydestä rakkaudeksi"-kategoriassa. kuinka saan ne molemmat luvut alakategorioihin sen tarinan alle? siis otetaan esimerkiks vaikka toi sun mes, siinähän on luvut alakategorioissa. (: joo tiedän, ajattelet varmaa että onneks kysyin ajoissa, ku lukuja on viel nii vähän mul siinä tarinassa, koska ois viel aika suurempi työ saaha vaik 83 lukua eri kategorioihin :D siin menis aikaa ainaskin. (:

- en kerro vielä tosta enkelityttö oonasta mitään, saat sit lukea siitä juonesta siitä tarinasta ;)
älä pelkää, ei siel kerrota läheskää kaikkea mitä tarinas tulee tapahtumaan xD ei, vaan se päähenkilö on vaan semmonen.. niin kerron siitä siinä juonessa, jne. (:

muuten, eikai susta tunnu matkimiselta kun kirjotan enkeleistä? ;( heti kun tän tarinan aiheen keksin, tuli mieleen kysyä sulta ettei susta vaan tunnu siltä, että matkisin sua.

Vastaus:

Käy! ^^ Näihin kaikkiin olenkin ehtinyt vastata jo mesessä ja puhelimessa sinulle xD Ei se tietenkään tunnu matkimiselta! =D Kuka vain voi kirjoittaa enkeleistä, eiväthän ne minun omakeksimiäni hahmoja ole...

-Melek

Nimi: Kuutamohullu
Kotisivut: http://kuutamohullu.suntuubi.com/

11.09.2012 16:43
*Astelet hiekkaisen pihan läpi, kohti kouluksi tunnistettavan, vanhan rakennuksen ovea. Astut sisään miettien, mihin oveen koputtaisit. Valitset oven, jonka takaa kuuluu äänekäs metakka ja koputat. Vaimea askelten ääni lähestyy ovea ja voimakas huuto, "Hiljaa saatana!", hiljentää metakan. Oven avaa nuori, hymyilevä nainen, joka sanoo sinulle iloisena "Hei!"*
Hämärä sammui, mutta palo takaisin roolipelin pariin säilyi. Syksyisen koulunalun innoittamana päätin perustaa roolipelin hyvin tuntemani aiheen perustalta:
Saanen esitellä Vastamäen! Pienen maalaisyläasteen.
~Kuutamohullu ~ kuutamohullu.suntuubi.com~

Vastaus:

Sinne siis opiskelemaan! :3

-Melek

Nimi: Katherine
Kotisivut: http://www.sahkokyna.suntuubi.com/

08.09.2012 11:12
Hei!
Osaatko sinä fiksu kun olet (ainakin tekstien perusteella mutta saatan olla väärässäkin XD) mikä y-työ itse asiassa on?
Tiedän vain (luulisin ainakin että olen tyhmä) mikä on affeus. Ja aaarrg! ihana tarina!!!!!!!
Ja taidan laittaa sivuni hetkeks tauolle, kirjotan koneelle pari kpl:ää ylimmääräistä...

Vastaus:

Fiksu minä? xD Juuh, tietysti. Y-työ ja affeus on yhteistyötä sivujen välillä. Yleensä y-työläiset ja affit ovat apuna, kun tarvitsee neuvoa tai muuta vastaavaa ja he myös muuten vain kirjoittelevat omien sivujensa kuulumisia toisilleen ^^

-Melek

Nimi: Minni
Kotisivut: http://www.myheartislonely.blogspot.fi/

05.09.2012 20:35
Ihanat sivut haluaisin itekkin suntuubi sivut mutta en osaa tehä ja en oikeen enää tajua mulla oli ennen miljoonia suntuubi sivuja mutta poistin ja mulla oli candy ja se oli sairaan hyvä mut tiedät mitä kävi mut varmaan teitä kiinnostaa jotkut mun sivut no moro kurkkaa noit sivuja :DD

Vastaus:

Kiitos ^^ Siis sinulla oli monia sivuja, mutta silti et osaa tehdä, häh? xD

-Melek

Nimi: Melek
Kotisivut: http://Keksikenneli.suntuubi.com/

29.08.2012 18:05
Käykääpäs kaikki kävijät edes vilkaisemassa pikkusiskoni ensimmäisiä kotisivuja, joiden aiheena on koirakenneli! :3

Vastaus:

-Melek

**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com