Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mustat Enkelin Siivet


Olen siis kirjoittanut Musta Enkelin Siivet tarinaani uudempana versiona, joka on paljon parempi! Tästä versiosta olen korjannut kirjoitusvirheet, poistanut Harry Pottermaisuuden, poistanut typerät kohdat/ korjannut ne paremmiksi, kehittänyt täysin uuden maailman (jossa vuodessa 13 kuukautta ja viisi vuodenaikaa) ja syventynyt enemmän muihinkin hahmoihin kuin vain päähenkilöön Venukseen. Jos tarinastani tulee joskus oikea kirja, tämä on se versio, jota tullaan julkaisemaan.

Poistan jossain vaiheessa kokonaan pois tuon vanhan version, mutta se saa olla siinä siihen asti, kunnes saan tätä paranneltua versiota kirjoitettua siihen asti, mihin vanha versio on yltänyt.

Tiedän, että fontti on hieman pientä... En ymmärrä, miksi se tänne lisätessä kutistui noin. Mutta paina pohjassa ctrl ja samaan aikaan rullaa hiiren selausrullaa ylöspäin, niin silloin fontti suurenee ;) Mutta toivottavasti näkisitte lukemaan.

<--- Tarinan osat, eli oikeastaan luvut ovat omissa alakategorioisaan tuossa vieressä. Niiden alapuolelle pääsee heti antamaan kommenttia, palautetta ja kysymyksiä, joihin vastaan mahdollisimman hyvin. Ja tuolla kaikkein alimmaisena on pieni viekku, jonne voit tulla kommentoimaan ylipäätään tai pyytämään tähän paranneltuun versioon jatkoa. Kirjoitan nimittäin aina kaikkein ahkerimmin sitä tarinaani eteenpäin, mihin kaivataan jatkoa ;)


Saatat miettiä, mistä tarina edes ylipäätään kertoo. Tässä pieni pohjustus, ennen kuin aloitat lukemisen:

Millaista olisi olla kirottu? Jos olisit ollut kirottu syntymästäsi asti, tai olisit saanut kirouksen jo ennen syntymääsi. Ja jos kirouksesi johtuisi siitä, mitä vanhempasi olisivat tehneet. Jos syy olisi, että vanhempasi olisivat saaneet tuollaisen ”epäpuhtaan” lapsen kuin sinä. Ja jos äitisi elämän suurin synti olisi ollut synnyttää sinut. Ja tästä syystä kantaisit mukanasi kirouksesi mustaa ilmentymää, joka estäisi sinua elämästä normaalia elämää. Ja tämä kirouksesi fyysinen ilmentymä olisi mustat enkelin siivet...

Venus on kotoaan jo 10-vuotiaana karannut tyttö, joka 15-vuotiaana päättää pyrkiä noitakouluun opiskelemaan. Sopeutumisvaikeuksia Venukselle kuitenkin tuottaa pelkästään jo pitkät kirkkaan vaaleanpunaiset hiukset ja hänen luonteensa. Venus on nimittäin herkkä ja tunteellinen, eikä hän halua kertoa muille menneisyydestään. Lisäksi Venusta vaivaa synkkä salaisuus, jota hän ei tahdo paljastaa kenellekään.
Koulussa Venuksella riittää paljon opittavaa, uusia ja erikoisia tuttavuuksia sekä paljon arvoituksia. Jo pelkästään ympärillä oleva taikamaailma omine tapoineen ja kulttuureineen saa monenmoista tilannetta aikaiseksi muiden oppilaiden ohella.

Venuksen koulukaverit eivät myöskään kaikki ole, mitä päältäpäin luulisi. Onko Venus itsekään?

Ja kaiken lisäksi mustat enkelin siivet tuntuvat riivaavan häntä jostain kumman syystä, eikä näitä siipiä kantava, peilin vankina oleva tyttö helpota asiaa ollenkaan.


Mustat Enkelin Siivet on tarina, josta fantasiaa ei ainakaan puutu! Tarinassa riittää fantasian lisäksi jännitystä, toimintaa ja romantiikkaakin. Toivottavasti pidätte! ;D

**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com