Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kilpailuja 


Tänne ilmestyy kilpailuja, joihin voi vapaasti osallistua, liittymättä sivuille mitenkään (Fanfictionin kilpailut ovat sitten tuolla Fanfictionin osiossa, eivätkä tule tänne). Kilpailuista en voi valitettavasti luvata palkinnoiksi kuin mainetta ja kunniaa, mutta eiköhän se riitä osallistujien saamiseksi.

Muistathan katsoa kilpailuviekon (alakategoria) ohjeistuksen, joka lukee sen yläpuolella!

 Jokaisen kilpailun voittaja saa myös kunniakirjan, joka lisätään tänne. Kunniakirjan voi vapaasti kopioida sivuilleen, jos haluaa. Olen lisännyt myös edellisiin kilpailuihin jälkikädessä kunniakirjat.

11. Kirjoituskilpailu

Otsikkoa tai aihetta ei ole, mutta tarinassa pitää esiintyä lause "Saan sinut rakastumaan minuun." Lausetta saa vapasti taivuttaa, mutta idea täytyy pysyä samana. Kilpailuaikaa on 2.6 asti!

Voittaja: Annika !

10. Runokilpailu - Lumihiutale

Runokilpailun aihetta ei muuten rajata kuin että siinä kuuluu mainita lumihiutale (sanaa saa taivuttaa haluamallaan tavalla). Toivoisin talviaiheisia. Jouluun liittyminen katsotaan plussana! Kilpailuaikaa on 20.12 asti.

Voittaja: Annika !
 

9. Kirjoituskilpailu! - Unisieppari

Tällä kertaa tarinan aiheena on unisieppari. Nämä taikakaluthan ripustetaan sängyn päädyn yläpuolelle ja niiden avulla ei näe painajaisia. Unisiepparille voi kilpailutarinassaan keksiä myös jotain muuta maagista kykyä tai se voi vain merkitä jollekulle todella paljon, olla perintö tms. Annan vapaat kädet!

Voittaja: Megi !

 

8. Piirrustuskilpailu! - Tähden sydän

Vaihteeksi piirrustuskilpailua! Aiheena on tähden sydän, joka liittyy kirjoittamaani novelliin Virgo (joka kertoo tähtien sydämistä).
Jokaisella tähdellä on sydän, joka muistuttaa erehdyttävästi ihmistä. Sillä on valkeat silmät ja hohtavat valkoiset hiukset. Vaatetuksena heillä on valkeat vaatteet ja koristeellinen otsapanta hohtavalla kivellä. Päällään heillä on vielä sininen pitkä kaapu.
Sinun ei tarvitse lukea tarinaa, vaan tehtävänä on vain tämän kuvauksen mukaisesti piirtää tähden sydän. Se voi olla joku tarinan hahmokin, tai aivan oma! Virheitä ei tarvitse pelätä ;) Plussaa piirrustuksessa on värit, mutta mustavalkotöitäkin otetaan vastaan!
Kaiken lisäksi voittajatyö pääsee tuon Virgo tarinani kuvaksi sen omaan alakategoriaan ;)
Kisatyöt lähetetään sähköpostiini: venus.enkeli@gmail.com tai sitten voit laittaa kilpailuviekkuun kuvan URL-osoitteen (jos mahdollista).

Osallistuneet: Emiliana, Ida, Luca, Zaazza, Kikigabriella, Merette

Voittaja: KikiGabriella

7. Kirjoituskilpailu! - Jalokivi

Otsikko on täysin vapaa, mutta tarinassa kuuluu esiintyä jokin jalokivi. Se voi olla timantti, rubiini, opaali, topaasi, lapis tai mikä vain! Toivottavaa on, että jalokivi ei esiinny vain mainintana, vaan että sillä olisi jokin suurempi merkitys tarinassa. Ja toisena huomautuksena jalokivi ei saa esiintyä vain nimellä "jalokivi". Sinun pitää oikeasti nimetä se joksikin jalokivilajiksi. Ymmärretty? ;) Onnea kirjoittamiseen!

Osallistuneet: Megi, Zaazza, Dekiru, Emiliana

Voittaja: Dekiru

6. Kirjoituskilpailu! - Mennään naimisiin

Kirjoituskilpailun aihetta ei ole päätetty, eikä otsikkoa. Tarinassa kuuluu ainoastaan olla vuorosanat "Mennään naimisiin", mutta hyväksyn myös samankaltaiset lauseet kuten "Tulisitko vaimokseni", "Mentäisiinkö naimisiin" tms. Idean kuitenkin ymmärrätte! ;D Eli lähestulkoon vapaat kädet! Kilpailussa on aikaa reilusti helmikuun puolelle. Tarkka ajankohta ilmoitetaan osallistujien mukaan lähempänä.

Voittaja: Luca !

5. Runokilpailu! - Sininen

Nyt järjestän ensimmäisen runokilpailun! Otsikko ja aihe on vapaa, mutta jotenkin runossa pitää mainita sininen. Toivotan onnea osallistujille!

Voittaja: Marlyer !

4. Kirjoituskilpailu! - Jäätynyt kyynel

Siinä on tämän kirjoituskilpailun otsikko. Tämä otsikko on tuttu eräästä toisesta kirjoituskilpailusta, joka järjestettiin toisilla sivuillani (eikä koskaan ratkennut...). Aiheessa ja sisällössä muuten vapaat kädet!

Voittaja: Danre !

3. Kirjoituskilpailu! - Unelma

Seuraavassa kirjoituskilpailussa on jälleen vapaat kädet otsikkoa myöten, mutta aiheena tai muuten tarinassa esillä kuuluu olla unelma. Toivottavasti tähän saataisiin nyt enemmän kilpailijoita!

Voittaja: Annika !

2. Kirjoituskilpailu! - Tähtiä ja sanojen merkitystä

Tällä kertaa osallistujat saavat otsikon puolesta vapaat kädet! Otsikon voi siis aivan vapaasti itse keksiä. Kriteerinä tarinassa on kuitenkin, että aiheena on tähtiä ja sanojen merkitystä. Voit soveltaa näitä kahta aihetta aivan vapaasti. Aikaa osallistumiseen on 19.3 astija 20.3 päätän voittajan!

Voittaja: Thirrin !

 

1. Kirjoituskilpailu! - Ruusun terälehdellä

Yksinkertaista. Tehtävänä on kirjoittaa tarina, jonka otsikkona on Ruusun terälehdellä. Se voi olla tyylilajiltaan, pituudeltaan ja tapahtumineen vapaavalintainen, eli mitään rajoituksia ei ole (paitsi otsikko)! Aikaa osallistumiseen on 12.2, jolloin 13.2 päätän voittajan!

Osallistuneet: Blaire, Butterflygirl, Thirrin

Voittaja: Thirrin !

Onnea Thirrinille, ensimmäisen kilpailun voittajalle! Hänen kilpailutarinansa löytyy voittajatyöt-alakategoriasta ;) Te muut kilpailuun osallistuneet; Kiitos teille! Teillä jokaisella oli hieno tarina ;) Muiden kilpailutarinat löytyvät kilpailujen satoa-alakategoriasta.

**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com