Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

RSS

Täällä toimii siis minun julkinen päiväkirjani, jota saa vapaasti lukea, kommentoida ja arvostella ;) Käytän kaikista henkilöistä sitten jotakin lempinimeä, jotten paljastaisi kenenkään henkilöllisyyttä! ;D

 Pitkästä aikaa
22.01.2014 16:20 | Melek

En ole tosiaan pävitellyt koko sivua yli puoleen vuoteen. Siihen on monta (teko)syytä. Ensinnäkin, viime toukokuussa läppärini meni rikki. Jouduin pitkään käyttämään vanhempieni tietokonetta ja minulla oli rajoitetut koneellaoloajat (onko tämä nyt yhdyssana? :D). Kaiken lisäksi syksyllä muutin ja jonkin ajan päästä alkoi elämässä kauhean jyrkkä alamäki... Äh, en edes halua muistella sitä. Tuntui vain, että mitään ei ole enää tehtävissä ja että on turha elää ,__,

Mutta onneksi siitä selvisin c: Melkein puoli vuotta oli kulunut ja sen jälkeen tuntui kamalan nololta pelkkä ajatuskin niin pitkän ajan jälkeen palata! Siksi välttelin asiaa ja herätin yhden vanhan neohoitolani takaisin henkiin nostalgian vuoksi. Olen muutenkin kirjoitellut nyt vanhoja tarinoitani uudelleen ja aloitin MESin kirjoittamisen jo kuudetta kertaa alusta asti uudelleen!! :D En julkaise sitä versiota täällä, sillä aion saada MESin joskus ilmestymään kovakantisena.

Eipä kummoista asiaan liittyen. Olin yli puoli vuotta poissa, nyt olen taas täällä, kaikki on hyvin, okei? ^^


 - Melek | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 3.000 (2)
 Kirjoittaminen, cosplay, kaverit = totaalinen valtataisto
09.05.2013 23:55 | Melek

Kirjoittaminen on ehdottomasti rakkainta ajanvietettä minulle, mutta silti kaverit menee luonnollisestikin sen edelle. Lisäksi toinen harrastukseni, cosplay, vie paljon aikaani. Cosplayta voi harrastaa ystävien kanssa, mutta asuja ompelee ja tekee yleensä yksin. Joskus ystäväni tulee auttamaan minua, kun deadlinet ovat lähellä. Käyn cosplay-tapahtumissa melkein 10 kertaa vuodessa. Jotkut tapahtumat kestävät useamman päivän ja teen cosplayasut itse, jokaiselle tapahtumapäivälle oma. En viihdy samassa asussa kahta päivää peräkkäin. Lisäksi asussuunnitelmia on niin paljon, että haluan toteuttaa niitä ja tuoda esille.

Tein juuri marraskuusta helmikuun alkuun yhtä tapahtumaa varten vaikeatekoisen asun, josta näettekin pari kuvaa tuossa. Hahmo on Goddess Madoka sarjasta Mahou Shoujo Madoka Magica (tunnetaan myös nimellä Puella Magi Madoka Magica, lyhennettynä PMMM). Suosittelen katsomaan (sivulta gogoanime.com löytyy englanninkielisillä tekstityksillä)! Kangasta asuun meni n. 30metriä, kun mukaan laskee tyllit, tukikankaat ja vuorikankaat. Asu on vieläkin kesken, sillä oikeanlaiset sukat pitäisi tehdä, hankkia uudet kengät, rusetit ja siivetkin ovat vielä kesken.

Cosplay siis vie minulla paljon aikaa, mutta vapaa-aikaani syö myös kaverit. Jostain syystä heti ensimmäisenä koneelle päästyäni kirjaudun Skypeen ja Facebookiin, jossa nopeasti saan useamman juttelukaverin hetkessä. Parhaimpia päiviä kirjoittamiseen on ne päivät, jolloin netti ei syystä tai toisesta toimi. Silloin koneella ei ole paljoa muuta tekemistä (vaikka päädynkin pelaamaan vähää väliä miinaharavaa ja belewelediä, koska en jaksa keskittyä yhteen asiaan kovin pitkään). Tuohon kaverien kanssa samaan syssyyn lasken yhdeksi ajansyöjäksi poikaystäväni. Hänen kanssaan tulee vietettyä kokonaisia viikonloppuja, enkä yleensä silloin ole lainkaan koneella, sillä tahdon viettää aikaa hänen kanssaan, en koneen.

Kaikesta kiireestä ja ajanpuutteesta huolimatta kuitenkin jaksan kirjoittaa, kun siltä tuntuu. Inspiraationikin on tuntunut heräävän talvilevoltaan. Kesällä minulla ei edes ole töitä, jolloin pystyn kirjoittamaan kenties ahkerammin (läppäri on ihana ottaa mukaan terassille kesäisin). Pahoittelen kaikkia, jotka tulevat pyytämään tarinoihin jatkoa tai jotka vain hiljaisina kävijöinä  käyvät katsomassa, onko jatkoa tullut. Yritän parhaani ja tämä on ties kuinka mones kerta, kun lupaan olla ahkerampi. Ehkä tällä kertaa myös olen.


 - Melek | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 4.750 (4)
 Picnic ja randomness
24.09.2012 17:06 | Melek

Välillä kerron ihan peruselämästäni netin ulkopuolella :3

<--- Tuossa onkin kuva minusta viime lauantailta xD Peruukki päässä, kissatyttönä, jolla on punaiset silmät (piilolinssit). Meillä oli parin kaverin kanssa picnic Tampereen keskustassa. Koska olemme kaikki otakuja (animen ja mangan faneja, sekä cosplayaajia [ks. Kiva tietää -kategoriasta Cosplay]), niin päätin tulla erikoisemmassa asussa kuin tavallisesti kuljen. Punaiset piilolinssini ovat käyttökelvolliset, jolloin päätin hyötykäyttää niitä. Lisäksi olin juuri saanut uuden peruukin, joka oli pitkä ja vaaleanpunainen (ajattelin cossata Venusta joskus~). Lisäksi edellisestä cosplay-asustani minulla oli kissankorvat ja häntä. Toisin sanoen olin lauantaina suuren kaupungin keskustassa pinkkihiuksisena kissatyttönä. Herätin valtavasti huomiota!

Joku nainen esitti, ettei olisi tehnyt mitään, mutta huomasin hänen nappaavan salaa kuvia minusta. Huomatessani sen, olisin halunnut hypätä hänen eteensä huutaen "Kyllä musta kuvia saa ottaa!" ja poseerata oikein nätisti hänelle :''D Olen hieman outo ihminen... Tykkään olla erilainen ja minulla on pokkaa vaikka mihin ;3

Picnic meni kaverien kanssa hyvin. Rahapussini oli jäänyt kotiin, niin en saanutkaan ostettua meille juotavaa ja kääretorttua. Onneksi yksi kaverini toi keksejä, toinen isoja suklaamuffineja (oikeasti ISOJA)!  Oih, kuinka oli hyvää! <3 Kävimme parissa liikkeessä katselemassa/ostoksilla. Lopulta jäin enää yhden kaverin kanssa randomisti hihhuloimaan linja-autoaseman pihaan, koska oma bussini oli tulossa. Ihmiset katsoivat meitä niin pitkään. Luvattiin ottaa sama joskus uudelleen. Ensi kerralla olisi toivottavasti vain enemmän aikaa, ja ehkäpä enemmän kavereita mukana :3


 - Melek | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 3.000 (4)
 Millainen on todellinen ystävä?
20.02.2012 20:12 | Melek

Jokainen miettii varmasti joskus, mistä tunnistaa, onko joku ystävä todellinen. Olen itse joutunut viime aikoina tällaista asiaa pohtimaan, kun suoraa sanottuna eräs kaverini ei tuntunut olevan enää kaveri minulle. Ennen olimme kuin parhaat ystävykset, viime aikoina taas:

  • Sain kuulla jatkuvasti häneltä sättimistä ja haukkumista
  • Hän ei tukenut minua, kun häntä tarvitsin
  • Hän ei osoittanut minkäälaista ymmärrystä minua ja elämäntilanteitani kohtaan tai edes yrittänyt ymmärtää
  • Kaiken lisäksi hän ei nähnyt omia virheitään (kuten väittämällä, että minä en tue tai ymmärrä häntä, mutta itse hän ei niin tehnyt -> tekopyhää)

Siinä oli siis hyviä esimerkkejä, millainen ei ole todellinen ystävä. Juuri päinvastainen olisi. Mutta onneksi tajusin tilanteen ja pistin lopullisesti välit tuon ihmisen kanssa. En oikeasti taida jäädä ikävöimään kuin ehkä hänen vanhaa itseään, ennen kuin hän muuttui (ja hän väittää, ettei mukamas ole muuttunut! :D).

Vielä ennen kuin välit pistin poikki, tämä kyseinen henkilö kävi täällä sivuillani ja tuli minulle Facebookin chatissa pilkkaavaan sävyyn puhumaan siitä että haluan laulajaksi (Kiva tietää -osiosta). Hän ei ole koskaan edes kuullut minun laulavan! XDDD Silti piti tuollaisesta asiasta alkaa marmattamaan... Selitin, että tämä on yli vuoden takainen juttu ja että näin ei enää ole. Mainitsin myös, että nykyään haaveilen vain kirjailijaksi tulemisesta. Sain häneltä heti vastauksen "Sen ku näkis". Hän kertoi myös, että on lukenut jotakin tarinaani ja että ei pitänyt. Hän ei kuitenkaan muistanut, mikä tarina tai mistä se edes kertoi. Mietityttää, että jos hän jotain vanhempaa teosta oli lukenut kuten Aurinkoista Allia, niin sitten ymmärrän! XD Lukisi jotain onnistunutta ja pidettyä kuten Siipitehdas <3 Siitähän kaikki ovat niin pitäneet ja rakastuneet! <333

Mutta mikä ystävä sellainen on, joka ei usko sinun kykyihisi? Jos kaveri ei pitäisi tarinoistani, hän sentään kannustaisi vaikka sanomalla "Sä kehityt vielä paremmaks!" ;3 Mutta ei minua haittaa, vaikka tuo entinen kaveri olisikin tuota mieltä! Saapahan sitten joskus katsoa kirjakaupassa teoksiani ja miettiä, mitä tulikaan sanottua joskus X) Minusta tulee parempi, minä kehityn ja minusta tulee kuuluisa kirjailija!!! <333


 - Melek | Kommentit (6)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 3.938 (16)
 Punajuuripää
29.01.2012 23:53 | Melek

Värjäsin toissapäivänä hiukseni! :D Niinkuin otsikosta voi päätellä jotain, niin kyllä! Niistä tuli punajuuren väriset! XD Tosin hieman haalistuneen punajuuren väriset. Väri on melko jännä, koska laitoin värin vain hiusteni päälle, mutta alhaalla on pysynyt oma värini. Hankala selittää, mutta päällisin puolin näyttää siltä, kuin olisin värjännyt kokopään, mutta alhaalta (takaraivon alaosasta, niskasta ym.) en ole ollenkaan värjännyt. Minulla on oma normiruskeani siis säilnyt alla :3 Se näyttää jännältä ja antaa karamellisen vaikutelman. Lisäksi hiukseni ovat persoonallisen väriset ja suuressa koulussani ei taida olla ketään, kenellä olisi tämänväriset hiukset. Erotun siis ns. massasta! Ihanaa! <3 Rakastan omaperäisyyttä ja joukosta erottumista ^^

Oikeastaan minulla ei ollut hiusväriä, jolla sain hiukseni värjätyksi. Vanhimmalla siskollani oli violeteille hiuksille tarkoitettua hoitoainetta, joka kirkastaa kyseistä väriä. Hän sanoi, että hoitoaine jättää hiuksiin väriä. Päätin sitten hänen suostumuksellaan kokeilla ja tässä sitä nyt ollaan violettien hiuksien kanssa! :3 Sain jo lempinimen Punajuuripää, joka lyhennetään kätevästi Pujuksi ;D Tätä lempinimeä saa siis vapaasti käyttää minusta!

Tulevia coneja varten olen miettinyt seuraavaa cosplay-asua. Nyt kun hiukseni ovat tämän väriset, tuo vasemmalla näkyvä hahmo olisi kohtuullisen yksinkertainen ja hiukseni melkein täsmäävät :D Omat hiukseni ovat vain tummemmat ja selvästi pidemmät >.< Pitää odottaa vielä Anime Clanin jäsenten mielipidettä, kun kysymystä tästä pienestä seikasta laitoin kiertämään. He ihmiset sitten todella vaikuttavat elämääni! X)


 - Melek | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
 Frostbite
17.01.2012 17:19 | Melek

Desucon Frostbite oli siis Lahdessa viime viikonloppuna järjestetty kaksipäiväinen anime/mangatapahtuma, jossa minäkin hyppelehdin :) Rakastan juuri tuollaisia tapahtumia! Olen sitä ennen ollut vain Tracon VI:ssä ja Youtubesta löytyy muiden lisäämiä videoitakin, joissa hyppelehdin (kirjaimellisesti!) XD Cosplay-asukseni olin valmistanut Shakugan no Shana animesta tutun Shanan (vieressä kuva minusta asussani). Jotkut tunnistivat hahmoni ja pyysivät saada kuvatakin minua! X3 Olen niin onnellinen! <3

Olin Frostbitessa koko viikonlopun putkeen, enkä poistunut välissä ulos tai edes muualle nukkumaan! Tarkoitukseni oli valvoa koko yö tapahtumapaikalla, mutta väsymyksen iskettyä kolmen aikaan yöllä, yritin nukkua lukitussa vessakopissa... Saatatte uskoa, kuinka hankalaa se oli! DX Luovutin ja yritin valvoa parhaani mukaan. Onnekseni eräs järjestyksenvalvoja tuli sanomaan, että 

vänkäreiden makuusaliin voi mennä hetkeksi ummistamaan silmiään, kun joku oli nukahtanut tapahtumapaikalle. Menin itsekin vänkärien saliin klo 7 aikaan aamusta ja salin ollessa täynnä nukkujia, tungin itseni pöydän alle ja nukuin tunnin verran ilman tyynyä tai muutakaan pehmuketta! En ollut myöskään koko päivänä syönyt mitään ja ainoa asia, mitä koko tapahtuman aikana söin, oli ylihinnoiteltu jauhelihapizzanpala, joka ei edes maistunut hyvälle! >.< Elin juomapisteiden vedellä...

Tapahtuma muuten oli todella hauska! :3 Näin ystäviäni, joita en muuten taida nähdäkään... Näin myös ensimmäistä kertaa erään nettikaverini. Paneelit/luennot olivat hauskoja ja iltabileet mahtavat! Tanssin kuin hullu loppuun asti! :D

 


 - Melek | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
 Kustantajalle
07.01.2012 13:52 | Melek

Tein sen! Minä todella tein sen! Lähetin ensimmäistä kertaa jonkin tarinani kustantajalle! En voi uskoa, että näin todella tapahtui, sillä olen epäröinyt tuon teon toteuttamista liikaa >.< Olin aina kuvitellut, että Mustat Enkelin Siivet tulisi olemaan ensimmäinen tarinani, jonka lähettäisin, mutta lopulta täksi ensimmäiseksi päätyi NaNoWriMoa varten kirjoittamani tarina Siipitehdas, jonka olen lisännyt tarinoihini luettavaksi. Betani ylisti tuota tarinaa ja sanoi sen olevan parhain koskaan kirjoittamani. Hän kehottikin minua lähettämään sen kustantajalle, sillä uskoi sen olevan sopiva esikoisteoksekseni.

Epäröityäni tarpeeksi betani ehdotusta, etsin lopulta sopivalta tuntuvan kustantamon netin kautta ja lähetin tarinani heille. Nyt vain odotan heidän vastaustaan jännittyneenä, joka kuuluisi tulla muutaman kuukauden sisässä. Jos vastaus on kieltävä ymmärrän hyvin, sillä olihan Siipitehtaassa lopussa paljastuva vastenmielinen aihe X) Itseänikin kirjoittaessa hieman inhotti. Jos vastaus taas on myöntävä niin... WUUHUU!!! Minusta tulee vihdoin aito kirjailija, josta olen haaveillut pienestä pitäen! ^^ Suurin unelmani kävisi toteen <3


 - Melek | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 3.667 (3)
 Kaksi karkulaista
03.10.2011 20:57 | Melek

Karkuteillä ollut inspiraationi on palannut takaisin! :D Voi tätä onnen päivää! Nyt saa vapaasti pyytää kaikkiin mahdollisiin tarinoihini jatkoa, niin varmasti kirjoitan!
Huonona puolena inspiraationi palaamisessa on, että se haittaa koulumenestystäni ja keskittymistäni... Minulla on niin uskomaton inspiraatio, että ideoita tulee koko ajan jatkuvalla syötöllä ja kesken tunnin jäänkin ajattelemaan niitä ja olen aivan ulapalla siitä, mitä tunnilla on puhuttu. Juuri kun olin parantanut koulunkäynnissä! > . <
Mutta enköhän silti ole onnellinen inspiraationi palaamisesta ;) Tuntuu niin tutulta ja turvalliselta, kun pään täyttää taas kaikenlaiset uudet ideat, joita voi hyödyntää kirjoittamiseen ^^

Toinen karkulainen, josta tuossa otsikossa mainitaan, olen minä. Lähdin kesken koulupäivän kellekään ilmoittamatta pois ja päätin hypätä seuraavaan bussiin, jolla päädyin 100km päähän koululta... No, kävin vain shoppailemassa :D Mutta syy, jonka takia lähdin oli suuri potutus (ehkä parempi ilmaista se näin...), ahdistus ja paniikki. Mistä tämä lähti, on turha selittää, koska joutuisin selittämään samalla myös kaikkea muuta vanhasta koulustani, josta minulle jäi todella pahoja kokemuksia kiusaamisesta... Mutta lähdin kuitenkin tänään pakomatkalle, joka sujui hyvin.
Missä kaupoissa kävin shoppailemassa ja mitä ostin? 
Eräässä melko mystisessä kaupassa... Sieltä ostin pentagrammikaulakorun (ilman ketjua) ja suitsukkeita. Suitsukkeita oli siinä paketissa yhteensä 42 ja eri tuoksuja 14. Ahh, rakastan suitsukkeita! ^^ Toisena kävin Suomalaisessa kirjakaupassa, mistä ostin kaksi lunnosvihkoa ja Japan Pop -lehden :D Ei kummoisempaa tuolla reissulla... Hyvä vain, että rahat sästyivät ^^ Mutta shoppailu auttaa kummasti huonoa oloa ;)


 - Melek | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Inspiraatio hukassa
09.08.2011 09:33 | Melek

 Olen pahoillani kaikille, jotka ovat odottaneet johonkin tarinaani jatkoa ja sopa pyytäneetkin sitä. Inspiraationi on kadonnut johonkin, enkä ole saanut pitkään aikaan kirjoitettua yhtikäs mitään... Toivottavasti jaksaisitte odottaa ja toivottavasti löytäisin inspiraationi jälleen.

Tarina, johon varmasti kaikkein eniten on toivottu jatkoa on Joutsenesta Feeniks. Tarinassa olen ehkä siksikin jumissa, koska siinä tulee nyt vähän kuin "fliisu" kohta, josta en niin ole keksinyt kirjoitettavaa. Rakastan enemmän kaikkia toimintakohtauksia ja siksi niitä kirjoittaessa ideaa syntyy vaikka kuinka. Pitää yrittää ilmeisesti tuohon fliisuun kohtaankin keksiä jotakin toimintaa, jotta edistyisin ja lukijat pysyisivät tyytyväisinä.

Ehkä voisin myös antaa jotain juoninpaljastusta hyvitykseksi siitä, ettei sitä luvattua jatkoa ole kuulunut... Raksha tapaa ensimmäistä kertaa uuden "perheensä" muita jäseniä. Hän saa kuulla, että perheeseen kuuluu toinenkin Serine, jota odottaa samankaltainen kohtalo kuin häntä. Lisäksi Blaire paljastaa Rakshalle, kuka tulee olemaan perheen uusin jäsen...

Toivottavasti riitti ja toivottavasti en paljastanut liikaa. Se oli hyvitystä. Osaatte hieman hahmottaa, mitä tulevan pitää. Mustiin Enkelin Siipiin ei luultavasti niin paljon odoteta jatkoa, joten en nyt juoninpaljastusta siitä laita.
Kadonnutta inspiraatiota odotellessa...


 - Melek | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 MES
02.05.2011 19:59 | Melek

MES = Mustat Enkelin Siivet. Keksin tämän lyhenteen tarinastani, kun en jaksanut kirjoittaa toistuvasti tuota koko nimeä. X) Eli jos puhun joskus MESistä, niin tarkoitan Mustia Enkelin Siipiä. ;)

Nyt keskityn kertomaan, miten kirjoittelu on sujunut... Eli ei kovin hyvin. Kaverit vievät kauheasti aikaa. Nettiin pääsee, niin heti on ainakin 3 juttelemassa ja parhaimmillaan 13... -.-''' Nykyään kuitenkin pidän huolen, että minulle juttelee enintään 5, jotta voisin samalla kirjoittaa. ;3

MESin vielä uusimpien lukujen julkaiseminen kesti, kun wordini ei suostunut avaamaan tiedostoa, jonne koko tarinan olen tallentanut. Oli ongelmallista saada keksittyä keinoa, mitä tehdä. Lopulta rakas koneeni oli tehnyt varmuuskopioita, joista yksi oli melko lähellä viimeisintä tallennustani. Se sai kelvata, vaikkei se ollutkaan kaikkein uusin. Kirjoittamaan joudun joitakin kohtia valitettavasti uudelleen. OTL Yritän zempata itseäni kirjoittamaan MESiä eteenpäin mahdollisimman ahkerasti!

Lupasin juoninpaljastuksia, mutta niitä on hankala keksiä, kun varmaankin monet ovat lukeneet tuon vanhan version ja tietävät, mitä odottaa. Mutta lukijoille ei saa tuottaa pettymystä, joten keksin jotain uutta johonkin/joihinkin väleihin! Jotain radikaalia! Taisinkin juuri keksiä, mitä tämä radikaali tulee olemaan. Olin ajatellut säästää sen todella pitkän matkan päähän tarinaan, mutta nyt ripottelenkin sen jo tähän alkuvaiheeseenkin. ;) Venus alkaa näkemään unta jostakusta, muttei muista, kuka unen henkilö on... Oliko tarpeeksi juoninpaljastusta? :D Enemmän jos kertoisin, niin jännitys voisi mennä.

Myöhemmin kirjoitettu!!! (3.5. eli seuraavana päivänä): Okei, en lisääkään tuollaista juoninpaljastuksessa luvattua juttua, että Venus näkisi unta jostakusta, jota ei enää muista (tämä siirtyy takaisin sinne todella pitkälle, jos enää silloin muistatte tätä) ;D Nyt siis uusi juoninpaljastus, joka tulee tuon tilalle: Eräällä Gallantin oppilaalla ilmenee erityiskyky, jota Venus alkaa pelkäämään! ^.^ Ja olisikohan nyt muuta juoninpaljastusta... Hmm... Tarinasta poistuu jotkut luvut, jotka tulisivat pian. Tai oikeastaan kirjoitan ne uudelleen kokonaan ja mukaan tulee kaikkea kivaa(?) ;D Voin paljastaa, että siihen liittyy Ginnyn luovaa asusuunnittelua ja Venusta heittelemässä palloa Andrean parina! On siis jännät paikat tiedossa ;D Toivottavasti jaksatte odottaa ja odotatte sitä innolla!


( Päivitetty: 03.05.2011 21:59 )

 - Melek | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Unelmien hiukset!
03.01.2011 20:30 | Melek

Olen käynyt vain kerran kampaajalla ja silloinkin vain siksi, koska halusin otsatukan hiuksilleni, mikä olisi ollut itse vaikea toimenpide tehdä. Osaan hoitaa hiuksiani itse hyvin ja leikata otsatukkaa tarvittaessa, kun se alkaa mennä silmille. Tässä lähipäivinä tapahtui kuitenkin kohtalokas virhe. Olin leikkaamassa otsatukkaani ja yhtäkkiä sakseni heilahtivat väärään suuntaan ja leikkasivat liian lyhyiksi pienen sortuvan otsatukkani reunasta, juuri siitä reunasta, jossa kuului olla pisimmät otsatukan hiukset! Pelastin tilanteen leikkaamalla itselleni takaisin tavallisen otsatukan, missä otsatukkaan asti ei jakaus jatku (hiusteni jakaus on muuten oikealla, kuten Venuksella. "Jos sinulla ei ole oikealla puolelle mitään peiteltävää, pidä jakauskin oikealla."). En kuitenkaan ole tyytyväinen lopputulokseen, vaan täytyy kampaajan pelastaa tilanne.

Odotan nyt, että ne liian lyhyiksi leikkaamani otsatukan hiukset kasvaisivat suunnilleen sentin verran, jotta saisin varata kampaajalta ajan. Samalla aloin miettimään, mitä voisin samalla tehdä hiuksilleni, kun kerta pääsisin kuitenkin ammattilaisen käsittelyyn. Se oli kuitenkin hankalaa, sillä haluan pitää muutamasta periaatteesta kiinni:

  • Haluan säilyttää hiuksissani otsatukan, lyhyet etuhiukset ja pitkät takahiukset.
  • En halua värjätä koko päätä (juurikasvun takia).
  • Hiusteni olisi mahtavaa erottua muiden hiuksista (en halua kuulua ns. "massaan").

Jos saisin värjätä hiukseni niin, etten saisi juurikasvua, haluaisin shokkivärin. Mieluiten vaaleanpunainen! Sininen olisi myös hieno, mutta ei sopisi vihreiden silmieni kanssa. Vaaleanviolettikin kävisi! Melko harvalla kuitenkaan näkee sellaista. Mietin yhdessä vaiheessa shokkiraitoja hiuksiini. Silloin en värjäisi koko päätä! Mutta sitten muistin, että shokkivärit haalistuvat pois perujen myötä... Ei siis käynyt.

Sitten mieleeni tuli hiustenpidennykset! Ne ovat upeita, tekevät hiuksista tuuheat ja pitkän näköiset. Olin todella innoissani. Tutkin heti tänään netistä lisää. Ajattelin hiustenpidennyksiä shokkivärillä vaaleanpunainen. Löysin sivun, joka on todella laadukas ja tekee mahtavia hiustenpidennyksiä (Hiustenpidennys.com)! Olin päättänyt ottaa sellaiset, mutta hinta tuli esteeksi (100-1000€!!!). Piti löytää halvempaa.

Muistin eräällä ystävälläni olleen hiuslisäkkeet, jotka tekivät hänen hiuksistaan todella upeat! Etsin sellaisia netistä ja löysin hyvät ja halvat (Divasonly.fi/cool-stripe-clips-p-121.html)! Tilaan 5 tuollaista vaaleanpunaista hiuslisäkettä mahdollisimman pian!


 - Melek | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Nukkuminen on turhaa...
20.12.2010 11:18 | Melek

Miksi ihmisten pitää nukkua?! Olisi paljon muuta tekemistä, jota voisi tehdä nukkumisen sijaan... En oikein viime yönä saanut nukuttua, sillä olisin halunnut tehdä kaikkea muuta kivaa mm. Lukea ja piirtää.

Luin illalla mangaa Horoskooppimysteerit ja olen aivan koukussa siihen sarjaan. Se on todella hyvä ja pidän siitä, kuinka erikoisia arvoituksia siihen on keksitty ja kuinka viekkaalla tavalla rikokset on tehty. Päätin muuten valmistavani cosplay-asun Spicasta! Olen nimittäin tässä jo melkein puolivuotta miettinyt, millaisen cosplay-asun valmistaisin ensi kesän Traconiin ;) Nyt löytyi viimein sopiva. Asu tulee varmaan todella kalliiksi valmistaa, sillä Spican takki on niin pitkä... Ja joudun kulkemaan cosplayatessani minihameessa! :Z Kyllä minä minihameita tykkään käyttää, mutta en pidä reisistäni, jotka eivät ole mitkään langan laihat. Aion kuitenkin tehdä asun huolella ja yritän väsätä jopa itselleni Spican sormuksen! Sormus voisi tuoda selvän voiton cosplay-kisassa, sillä tuomarit aina rakastavat yksityiskohtaisuutta! ;D

Yöllä olisin halunnut myös piirtää (Lisään tietysti sen kuvani sitten tänne, kun piirrän sen ensin valmiiksi) . Olen lukenut mangana ja katsonut animena Shugo Charaa ja halusin piirtää itseni "Shara Changena", vierelläni tietysti oma Shugo Charani ;) Olisipa Shugo Charat todellisia, sillä haluaisin itselleni sellaisen! Ne, jotka eivät tiedä, Shugo Charat ovat sellaisia sydämmen munasta kuoriutuneita pieniä chibejä, joiden avulla lapsesta (tarkoitetaan alle 18-vuotiaita) voi tulla oma toiveminänsä. Aika harva on tyytyväinen omaan itseensä, jolloin varmasti aika moni haaveilisi omasta Shugo Charasta, myös minä.

Olen luonteeltani vähän arka, mutta sitäkin luovempi. En yleensä tunneilla uskalla sanoa omia mielipiteitäni ja harvoin esitän ääneen kysymyksiäni, joita pääni on aivan täynnä tunnin aiheista (ehkä tämäkin haittaa oppimistani). Olen melko huono tutustumaan ihmisiin, eikä minusta yleensä saada kovin hyvää ensivaikutelmaa...

Haluaisin olla avoimempi, kyetä tutustumaan ihmisiin helpommin ja tietysti olla sosiaalisempi. Yleensä ihmiset näkevät sellaisen pohjimmaisen puoleni vasta silloin, kun ovat tutustuneet minuun ensin paremmin, mutta aika harva tuntuu tajuavan sitä, eikä tunnu vaivautuvan tutustua minuun. Haluaisin voida pukeutua jälleen erikoisella tavallani, mitä vielä yläasteella tein, mutta nykyään en täälä ammattikoulussa tunnu pystyvän, sillä olen antanut kaikille jo sellaisen hieman kovismaisen kuvan, jolloin olisi varmaan typerää, jos tulisin seuraavana päivänä vaaleanpunaisissa housuissa (Kyllä! Yläasteellakin saatoin laittaa sellaiset jalkaani kouluun, sillä osoitin kaikille siten haluavani olla erilainen kuin muut), räikeässä topissa ja hiukset saparoilla, kun muulloin minut on nähty niin neutraaleissa vaatteissa...

Tämä johtuu ehkä osaksi siitä, että koulussani paras kaverini ja kämppikseni, eli Salmiakki on hieman kovismainen. Yläasteella parhaita ystäviäni olivat 2 tunnollista tyyppiä, jotka olivat hyviä koulussa ym. Todella ikävä heitä ;( Olin koulun alussakin miettinyt, että haluaisin jonkun aremman tyypin kaveriksi, mutta kohtalo määräsi toisin... Ei luokallani olisi edes oikeastaan ollut sellaista minun tyyppistäni kaveria, mutta ei haittaa ;) Pärjään hyvin.

Mutta kuitenkin, haluaisin olla suosittu, avoimempi, hymyillä enemmän, kyetä tutustumaan ihmisiin helpommin, rohkeampi, jotta uskaltaisin sanoa asioitani ääneen ja tietysti haluaisin uskaltaa erottua jälleen joukosta radikaalilla tavallani! ;D Onko tämä mahdollista vai onko jo myöhäistä muuttua? Ja miten tämä onnistuisi?

Odotan innolla kommenttia teiltä ja haluan kuulla ehdottomasti, millainen jokaisen toiveminä on!


 - Melek | Kommentit (4)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 1.000 (1)**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com