Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Aurinkoinen Alli


Tätä tarinaa olen kirjoittanut aivan ensimmäisille sivuilleni Popkornilaaksoon. Tykkään tästä tarinasta, koska se on erilaisempi kuin muut. Yleensä kirjoitan kauheasti surusta ja tuskasta, mutta tämä puolestaan on onnellinen, valoisa ja energinen tarina. Tulen tätä tarinaa kirjoittaessani yleensä onnelliseksi :)


http://sulkaenkeli.suntuubi.com/datafiles/userfiles//doll.gif Alli on hieman nuoremman näköinen ja vähän lyhyempi ;)

Nimi: Alli Elina Metsäketo

Ikä: 10-vuotias

Luonne: Energinen, valpas ja rehellinen. Yhä hyvin lapsellinen, kuten hänen isänsäkin kertoo. Tykkää yhä leikkiä ja tutkia uteliaana paikkoja. Rakastaa eläimiä ja luontoa, eikä halua kenellekään pahaa. Miettii varsin usein kaikkea hölmöä ja turhaa.

Ulkonäkö: Alli on lyhyt, kuten hänen ikäisensä muutenkin ovat. Hänellä on blondit hiukset, jotka yltävät olkapäille asti. Allilla on kirkkaansiniset, hieman tummahkot silmät ja lyhyet ripset. Ulkomuodoltaan Alli on hoikka, eikä kovin muodokas. Hän käyttää yleensä napapaitoja ja niiden kanssa mieluusti lempihamettaan. Allilla on kasvoillaan yleensä aurinkoinen hymy, mistä hän onkin saanut lempinimensä Aurinkoinen Alli, jota hänestä käytettiin hänen kotipuolessaan.

Menneisyys: Alli on elänyt kohtuullisen rikkaan perheen ainoana lapsena hyvää elämää maaseudun rauhassa. Hänellä ei ole ollut kovinkaan montaa ikäistänsä ystävää, jolloin Alli on leikkinyt enimmäkseen yksin, kotinsa läheisessä metsässä.

http://library.thinkquest.org/06aug/01666/Images/pegasus.jpg

Nimi: Kiitävä Tähti

Sp: Ori

Luonne: Kiitävä Tähti on todella villi ja energinen, sillä onhan se oikeastaan vasta varsa. Sillä voi kuitenkin jo ratsastaa, mutta Kiitävää Tähteä ei ole vielä kunnolla koulutettu. Kiitävä Tähtirakastaa paljon lentämistä ja se on siinä todella nopea.

Muuta: Kiitävä Tähti ei sovi aloittelijoille.**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com