Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Feather

07.10.2013 19:35
Voih... En voi muuta sanoa kuin että mahtavaa työtä! Aloin itkemään kahdessa tarinassa; Jäätynyt kyynel ja varsinkin Verinen enkeli. Osaat ottaa tilanteen loistavasti haltuusi!

Vastaus:

Oih, kiitoksia! ;u; Hienoa, että saan lukijoiden tunteet pintaan c'8

- Melek

Nimi: Katherine

29.06.2013 13:46
Hei.
Arvaappa mitäs menin tekemään? Lukemaan Aurinkoisen Allin!
Huomasin pitäväni siitä, vasta 20 luvun jälkeen, mutta olen oppinut, että lukemiset pitää lukea lopuun. Rakastan myös tarinoitasi Virgo, Verinen Enkeli, Kuoleman Pakolainen, Joutsenesta Feeniks, Joulun Erottamattomat ja Farogu. Sekä tietysti MES! Lisää tarinoita!! Hohhoi, miksi se on niin, että jos löytää tälläisen paikan, toivoo että yp:llä ei olisi muuta elämää?
Siis, ihan vain siksi että saisi lukea tarinoita koko ajan!
Mutta, odotetaan innolla, milloin saan jatkaa lukemnista.
Muuten, tuleeko Aurinkoista Allia lisää? Haluaisin tietää, miten siinä lopulta käy..
Mutta, moikka! (Ja muuten, jos tänne joskus ilmestyy teksti, että lopetat sivut(mitä pidän epätodennäköisenä) saat varautua siihen, että vampyyrit hyökkää kimppuusi!)
Ja toi on sitten perinteinen uhkaus, eli ei millään pahalla..

Vastaus:

Apuah! XD Aurinkoinen Alli on monta vuotta vanha sähellykseni... Olen samaa mieltä siitä, että tarinasta tykkää vasta joskus luvussa 20 vasta. Silloin se oikeastaan käyntiin kunnolla lähteekin :D
Voisin tässä katsoa, mitä tarinoita vielä lisäilisin tänne. Nyt kun olen palannut ja löysin sähköpostini kolkista vanhoja tarinoitani :3
Äh, olen anatanut sinun odottaa vastaustani puoli vuotta :c Tuntuu pahalta. Toivottavasti se vampyyri ei ole perässäni! Lupaan olla ahkera tästä lähtien.

- Melek

Nimi: eva

15.09.2012 17:31
tuleeko JF (joutsenesta feeniks) jatkoa?

Vastaus:

Lisäsin juuri uuden osan! ^^

-Melek

Nimi: Kangatar
Kotisivut: http://savonpakanat.arkku.net

16.06.2012 12:04
Hei taas! (Toivottavasti tämä viesti ei tule nyt kahteen kertaa! :D )

Juu, olin itsekin aika järkyttynyt, kun kuulin ensimmäisen kerran, että hahmoni ovat onttoja, mutta se on kuitenkin arvokasta saada tietää jossain vaiheessa. Sinulla näyttää olevan sen verran paljon intoa päästä oikeaksi kirjailijaksi, että halusin tuoda asian esille, että voisit kehittyä yhä paremmaksi. :) Onttous on siitä vaikea ongelma, että sitä on hankalaa itse huomata. Oikeastaan siksi kirjoittamiseni on tauolla; koitan ensin ratkaista, miten saisin hahmoistani moniulotteisia.

Jos olet seurannut Skins - liekeissä-sarjaa, niin alkuun monista hahmoista tulee sellainen kuva, että ok, tuo on huumediileri, tuo on tyhmä blondi, ym. Eli hyvin pintapuoleinen kuva. Mutta mitä pidemmälle sarja etenee, sitä enemmän hahmot heräävät eloon ja katsojalle selviää syitä, miksi joku myy huumeita, mikä häntä ajaa siihen, miksi joku on tyhmä, vai esittääkö hän tyhmää vain joistain tietyistä syistä? Esimerkiksi Lampeen Kahlitussa oltaisiin voitu käydä läpi syitä, mitkä asiat johtivat siihen, että Luke rakastui merenneitoon.

Parhaimmillaan tällaisten syiden kertominen on silloin, kun lukija tai katsoja voi hoksata ne itse. Esim. huumediilerin kotia kuvattaessa voidaan näyttää taustalla, kuinka talo on vanha ja rapistunut. Diileri itse voi jollakin tavalla kärsiä rapistuneesta kodistaan, esim. olla astmaatikko homeen vuoksi. Tästä katsoja voi päätellä, että diileri myy huumeita, koska haluaa itselleen paremman talon.

Myös hahmojen epätäydellisyys ja ristiriidat ovat mielenkiintoisia. Enkä nyt tarkoita sitä, että hyvä hahmo on sellainen, joka on muuten kaunis, mutta hänellä on pahannäköisesti loukkaantunut raaja. Voisit kokeilla tehdä vaikka sellaisen päähenkilön, joka olisi jossain määrin itsekäs, ahne, julma, laiska, yms. Se tekisi päähenkilöstä inhimillisen ja helpommin samaistuttavan, koska eiväthän ihmiset oikeassakaan maailmassa ole mustavalkoisen hyviä tai pahoja.

Oudon takauman olisi voinut vetää vielä oudommaksi! :D Ehkä pahin ongelma siinä on se, etteivät muut hahmot oikein reagoi mitenkään päähenkilöön. Silloin tulee sellainen kuva, ettei päähenkilö ole mikään kovin kummoinen tai erikoinen tyyppi. Tai reagoivat he siinä alussa, kun tämä on apua vailla, mutta samalla lailla monet varmasti reagoisivat, jos kyseessä olisi vain tavallinen ihminen. Esim. sellaisia tapauksia on ollut, että nainen on raiskattu keskellä kirkasta päivää, ja väkijoukko on vain seurannut sivusta tekemättä mitään.

Joo, fantasiamaailman suunnittelu on yllättävänkin rankkaa ja aikaa vievää. Sitäkin on tullut väkerrettyä. :D Eikä riitä, että saa jotenkin uskottavan ja mielenkiintoisen maailman tehtyä, vaan pitää myös koittaa löytää epäloogisuudet ja aukot, joilla hahmot voisivat "huijata" sen maailman toimintaperiaatteita. @__@

Hyvä esimerkki siitä, miten maailma heijastuu hahmoihin oli tuossa Farogussa, kun käveleminen oli vaikeaa merenneidoille. Se oli mielenkiintoinen yksityiskohta, lisää vaan semmoisia. :3

Pelkkä sisennys toimii kappalejakona kyllä paperille painetussa fyysisessä kirjassa, mutta näytöltä lukeminen on erilaista. Siinä ilmavuus on valttia. Voithan säilyttää koneellasi teksteistä "kirjaversiot" ja laittaa tänne sivustolle nettiversiot! :)

Vastaus:

Okei, en ole saanut julkaistua niitä tarinoita, joissa on päähenkilönä pahis tai muuten "pahalta vaikuttava". Tykkään kirjoittaa eniten sulkeutuneista, epätoivoisista hahmoista. Jotenkin tämä on eniten mieleeni... :3 Ja Farogusskain päähenkilö Lume paljastuu kyllä pahansisuiseksi hahmoksi. (varoitus! juoninpaljastus!) Lume nimittäin tuntee niin syvää mustasukkaisuutta siskostaan, että jättää tämän tahallaan pahaan pulaan seuraten itse sivusta avunpyynnöistä piitaten). Aurinkoisessa Allissa (jota kukaan tuskin lukee... xD) Casy inhoaa alussa Allia, Telma on liian ylisuojeleva, ja näihin kaikkiin paljastuu kyllä syyt. (<--mihinhän tämä liittyikään..? T_T)
Yhdessä tarinassani minulla on päähenkilönä kyllä aito pahis, jonka pienet teot ovat johtaa koko maailman tuhoon. Toisessa päähenkilö on rikkaan perheen snopimainen tytär, joka ei ajattele muita kuin itseään. Ehkä tällaisia hahmoja ei omien mieltymysteni takia tule joka tarinaan, mutta näen silti kaikki nykyiset päähenkilöni tarpeeksi hyvinä. Jos heitä sanoo tylsiksi tai huonoiksi, ei heitä katso tarpeeksi tarkkaan tai näe heidän sisällään myllertävää maailmaa. Ehkä en osaa tuoda sitä maailmaa tarpeeksi hyvin esiin, mutta minä kehityn ;)
Selvä, ymmärrän. Sisennykset eivät tule netissä... ^^" Mutta en yritä niin väkisin kalastaa lukijoita itselleni, että tekisin kaksi eri versiota. Minulle riittää nykyisetkin lukijat, jotka jaksavat lukea tarinoitani ns. yhtenä pötkönä.

-Melek

Nimi: Nonnu
Kotisivut: http://www.kirjoituslove.suntuubi.com/

15.06.2012 11:40
Rakastin tarinaasi Siipitehdas! Itsekkin tykkään kirjoitusesta, mutta olen vasta kehittymisvaiheessa. Mutta onnea sinullekkin! ;)

Vastaus:

Kiitos ^^ Siitä se lähtee! :) Sinusta tulee vielä hyvä~

-Melek

Nimi: eva

01.06.2012 14:40
milloin joutsenestä feeniks saa jatkoa

Vastaus:

Yritän saada huomiseksi kirjoitettua ;)

-Melek

Nimi: Kangatar
Kotisivut: http://savonpakanat.arkku.net

26.05.2012 11:20
Hei!

Onpas sinulla paljon kirjoituksia! :) Mahtavaa, että jaksat nähdä noin paljon vaivaa. Minullakin on jonkin verran tarinoita kirjoitettuna, mutta ainoastaan "pöytälaatikkoon".

Luin, että toivoit rakentavaa kritiikkiä, joten sellaisissa merkeissä tulin tänne vaahtoamaan. :D Elikkä, luin Kuoleman Pakolaiset, Verisen enkelin, alkua Siipitehtaasta ja Virgosta. Luin myös tiivistelmät kaikista tarinoista. Tykkäsin enemmän noista lyhyemmistä tarinoista, kun pidemmät esim. Siipitehdas eivät tuntuneet oikein etenevän minnekään alun jälkeen.

Sinulla näyttää olevan sama ongelma kuin minulla: hahmot ovat onttoja. Vaikka kuinka mielessään tietää, millainen joku hahmo on, hänen olemuksensa ei välity lukijalle. On helppoa kertoa, miltä hahmo näyttää ulkoa, mutta tärkeämpää olisi kertoa, millainen tämä sisimmässään on. Hahmojen sisimmän pitäisi heijastua kaikkeen heidän tekemiseen, päätöksiin, reaktioihin, pelkoihin, ilmeisiin, ihan kaikkeen.

Tiedät varmaan tv-sarjan nimeltä House? (http://www.youtube.com/watch?v=eHUH6omu2FA&feature=related) Jos sarjan päähenkilö House ja hänen kollegansa Wilson laitettaisiin täydellisen pimeään huoneeseen, ja joku duppaisi heidän puheensa monotonisella äänellä, katsojat hyvin todennäköisesti tunnistaisivat silti, kumpi on kumpi. Mutta tunnistaisivatko katsojat, jos esimerkiksi Virgon Spicalle ja Porrimalle tehtäisiin samoin?

Myös se ongelma näyttää yhdistävän meitä, että tarinoissa ei oikein ole koukkua. Toiset lukevat sen takia, että rakastavat taruolentoja ja yliluonnollisia juttuja, mutta entä, jos se ei riitäkään? Pitäisi saada aikaan tilanne, joka pakottaa lukijan haluamaan tietää lisää ja lukemaan pidemmälle. Esimerkiksi minusta kiinnostava lähtötilanne tarinalle on se, että Saatana saa vahingossa pikkutytöltä Joulupukille tarkoitetun kirjeen. (http://www.v2.fi/uutiset/viihde/13377/Saatana-saa-vahingossa-Joulupukille- lahetetyn-kirjeen/) Väkisinkin rupeaa miettimään, että mitä siitä seuraa. :D

Monet tarinoistasi sijoittuvat fantasiamaailmaan tai toiseen ulottuvuuteen. Sellainen tilannehan mahdollistaa vaikka kuinka paljon mielikuvituksen käyttöä! Valitettavasti maailma hahmojen ympärillä jää kuitenkin aika usein pelkäksi kulissiksi eikä oikein tunnu elävältä. Ehkä tästä sivustosta voisi olla apua: http://www.sfwa.org/2009/08/fantasy-worldbuilding-questions/

Niin, ja kappalejaot! On todella raskasta lukea noin pitkiä tekstejä, ilman kappalejakoja. Hitaana lukijana en edes halua lähteä sellaiseen urakkaan kovin helposti. Sitten kun vielä hukkaa sen kohdan, missä oli menossa ja edessä on vain valtava tekstimeri, niin tuskan hiki väkisinkin nousee pintaan. :/

Tulipas aika kriittinen kommentti, toivottavasti et pahastu. ^^'

Vastaus:

*jäi suu auki tuijottamaan* :D Mistähän tässä aloittaisi purkamaan viestiä?
Jup, Siipitehdas etenee alussa hieman hitaasti. Päähenkilöhän on menettänyt muistinsa ja pyrin avaamaan tätä menneisyyttä mahdollisimman hitaasti. Ymmärrän kyllä, että alun juuri pitäisi olla sujuvin ja mielenkiintoa herättävin. Haluaisin muuttaa sitä jotenkin :)
Onttoja hahmoja? ^^" Voi ei, tämän kuulin ensimmäistä kertaa... Apua, tuohon pitää panostaa seuraavalla kerralla enemmän! >_< Mutta jos välttämättä kaipaat ei-onttoja hahmoja, niin siinä tapauksessa suosittelen Lampeen Kahlittua, Talven Rauhaa (ainakin itse olettaisin, että tarinoiden hahmot eivät ole onttoja... o.o) ja Farogua. Onko noissa tarinoissa hahmoissa sitä, mitä tarkoitat? D= Farogussa ainakin luulisin olevan~
Tuossa kohtaa, kun sanoit, ettei tarinoissa ole koukkua, niin myönnän... nyt ilmoille lensi muutama kirosana ^^" Okei, Virgo oli joku tooodella vanhan tarinani pohjalta tehty, parissa päivässä syntynyt työ ja Verinen Enkeli on tarkoituskin olla sekava lyhyt sekä epämääräinen, pohjautuen siihen uutiseen, jonka olen linkittänyt tarinan alle. Mutta Siipitehdas..! Eikö tarpeeksi kiinnostava lähtökohta ole ensin outo takauma, jossa enkelityttö joutuu pulaan ja tämän jälkeen tarina alkaa muistinsa menettäneen, huonossa kunnossa olevan tytön kuvakulmasta? Okei, lisäyksiä voisi tehdä ja vielä kun se alkukin on uudelleenkirjoittamatta...
Olen oikeasti vain yhdessä tarinassani suunnitellut fantasiamaailman kokonaan ja voin sanoa, että se on rankkaa! =O (tämä tarina on muuten tuo MES - Mustat Enkelin Siivet. Aurinkoisessa Allissakin on tosin Aqualoupin ulottuvuus nostettu hyvin esille, mutta tuo itse tarina on niiiiiiin vanha ja lapsekas xD) Lyhyitä sekä lyhyessä ajassa kirjoitetuille tarinoille en edes välttämättä suosittele tätä... Siipitehdaskin syntyi alle kuukaudessa NaNoWriMon tuotoksenani. Voisin kyllä pyrkiä nostamaan ympäröivää maailmaa paremmin esiin ^^"
*facepalm* Lukeeko kukaan täällä oikeita kirjoja? T_T Kappaleiden välissä ei tarvitse olla sitä tyhjää riviä! DX Vai kuinka monessa kirjassa on kirjoitettu tuohon tyyliin kuin sinun kritiikissäsi, että jokaisen kappaleen välissä on tyhjä rivi? Kyllähän se tällaisessa tekstissä käy, mutta ei kirjoissa... Itse en ole ainakaan missään kirjassa nähnyt *lyö päänsä pöytään* Kappalejakoa ei silloin ole, kun enteriä ei ole ollenkaan käytetty!
En pahastunut kommentista, vaikka saatoin välillä ärsyytyneeltä tai vastaavalta kuulostaa :D Anteeksi siitä... ^^"
Voisin sanoa, että luit aivan väärät tarinat kritiikkisi perusteella >D Koska ne ongelmat, mistä huomautit tässä, ei löytynyt toisissa joissain toisissa tarinoissa... ^^" Olisin sinulle noiden kritiikkien jälkeen suositellut mieluummin seuraavia tarinoita:
MES - Mustat Enkelin Siivet, Farogu ja Lampeen Kahlittu.

-Melek

Nimi: Himeno

15.05.2012 20:36
Hei! Olen täällä ekaa kertaa. Luin muutaman tarinan, ja niistä tuo Kuoleman Pakolainen oli ylivoimaisesti paras. Olet tosi hyvä kirjoittaja!

Vastaus:

Paljon kiitoksia! ^^ Rakastan kuulla, mistä tarinoista on eniten pidetty! =3

-Melek

Nimi: KikiGabriella
Kotisivut: http://sweetsilence.suntuubi.com/

10.04.2012 18:18
Voi ei, toi sun uusi tarina Lampeen kahlittu kuulostaa ihan yhdeltä mun idealta! Meillä on varmaan joku telepaattinen yhteys. xD Siis olin ajatellut sellaista tarinaa, missä merenneito ja keiju rakastuvat, mutta merenneito ei voi olla pois vedestä ja keiju ei voi mennä veteen. En ole lukenut vielä tuota tarinaa, juonikuvauksesta päätellen se toinen ei ole keiju vaan haltija ja merenneito on "kahlittu" siihen järveen... Rupesi kumminkin naurattamaan, kun idea on niin sama. :D En enää kehtaa kirjoittaa sitä mun ideaa tarinaksi (siinä ei kyllä ollut vielä edes kunnon juonta, vain tuo idea). Luin muuten tuota Farogua ja aloin tykkäämään myös siitä. Se on ihana! (Aarg, mun koneessa ei toimi enter jonkun syyn takia... D:)

Vastaus:

Ahaha XD Kirjoita se ihmeessä! Tuollaisia samanlaisia ideoita on kuulemma paljon ja pelkäsin itsekin jossain vaiheessa, että olinko tiedostamattani matkinut kaverini tarinaa... o.o" Mutta jokainen tarina on erilainen, kai tälläinenkin on yksi klisee, jota löytyy vaikka mistä? :D Ja aaww, kiitos! ^^

-Melek

Nimi: KikiGabriella
Kotisivut: http://sweetsilence.suntuubi.com/

24.03.2012 18:20
Luin just ton Virgon ja se on tosi ihana! Sulla on aina niin ihanan mielikuvituksellisia ideoita! :D Muutkin on näköjään luetelleet lemppareitaan, joten sanon nyt omani: Joutsenesta feeniks, Siipitehdas ja Virgo. :D Farogua, Aurinkoista Allia, Joulun erottamattomia tai Jäätynyttä kyyneltä en ole vielä ehtinyt lukea, mutta ne kaikki vaikuttaa tosi mahtavilta. :)

Vastaus:

Oih, kiitos~! Apua, menen aivan sanattomaksi.. XD Kukaan ei ole vielä kommentoinut Virgoa, joten ihana kuulla kehuja siitä! Itsekin tykästyin yllättävän paljon ;) Farogua suosittelen, Aurinkoista Allia en XD Aurinkoinen Alli on todella vanha tarina ja ensimmäiset 20 lukua voi hyvin skipata, ennen kuin tarina lähtee kunnolla käyntiin. Onhan alussakin tietysti kaikkea, mutta liikaa turhuuksia. Ja silloin tarinassa ei ollut vielä kunnon ideaa... :'D Mutta kiitos, kiitos, kiitos! ;D

-Melek

Nimi: hopeakynsi

19.03.2012 20:05
lempitarinani ovat siipitehdas, joutsenesta feeniks ja farogu :).

Vastaus:

Ihanaa kuulla, mistä tarinoista muut pitävät <3 Siipitehdas onkin varmasti suosituin ja Joutsenesta Feeniks myös ^^ Mahtavaa, että Fsrogustakin on pidetty! Siitä tarinasta tulee eteenpäin mennessä niin rakastettava <333

-Melek

Nimi: hopeakynsi

06.03.2012 17:35
milloin joutsenesta feeniks saa jatkoa? se on ihana!!

Vastaus:

Kiitos! ^^ Jatkoa tulee NYT kahden luvun verran ;)

-Melek

Nimi: Minä vain...?
Kotisivut: http://www.legendary.suntuubi.com/

09.02.2012 13:23
Kommentoisin tuota talven rauhaa. Se on ihana! Ainoat virheet, mitkä löysin, niin ``Sydämmestä`` kirjoitetaan yhdellä m:llä.
Kiitos tarinoistasi!

Vastaus:

Kiitos jälleen! ^^ Juu, olen vasta nykyaikana oppinut, kuinka se todella kirjoitetaan XD En ollut sitä paitsi alunperin kirjoittanut tuota novellia wordin kautta, jolloin en saanut automaattista korjausta kirjoitusvirheisiin :)
Ja ole hyvä! Ihanaa, etä tarinani jaksavat ilahduttaa ja herättää tunteita <3

-Melek

Nimi: Ruska
Kotisivut: http://www.legendary.suntuubi.com/

08.02.2012 18:05
Ihania tarinoita! Olet upea kirjoittaja! Julkaise ihmeessä tarinasi, Siipitehdas on upea! I LOVE IT!<3<3<3<3<3 se herätti ihania tunteita ja...niin. En ala täddä syvällisiä puhumaan! Kiitos sinulle!

Vastaus:

Kiitoksia oikein paljon! <3 ;) Siipitehdasta onkin rakastettu todella paljon ja juu, kustantajalle on jo lähetetty ^^ Ja kyllä tässä saisi alkaa syvällisiäkin puhumaan, olisi ihana lukea sellaisia viestejä ja miettiä yhdessä ;3

-Melek

Nimi: Saphira

25.12.2011 21:10
Rkastan Siipitehdasta!!!! se on ihana!!!

Vastaus:

Kiitoksia oikein paljon ;)

-Melek

Nimi: Rose

13.12.2011 19:10
Siipitehdas vaan oli niin ihana! <3 Parhaita tarinoitasi minun mielestäni!
(Piti tulla vielä tännekin sanomaan, jos et sitä vielä tajunnut :D)

Vastaus:

Kiitos oikein paljon! ^^ Kyllä minä ymmärsin, mutta kiitos, että tulit tännekin vielä kertomaan <3

-Melek

Nimi: siivekäs kissa

10.12.2011 22:11
vaikka ei sille tulekkaan jatkoa toivoisin ruen lapsen tarinaa

Vastaus:

Ruen lapsesta tarinaa? :3 Voisin harkita, mutta olisi hankala keksiä yhtä hyvää juonta, joka kuitenkin mukailisi alkuperäistä. Harkitsen kuitenkin ehdotustasi! ;)

-Melek

Nimi: siivekäs kissa

10.12.2011 22:09
siipitehdas tarina oli hyvä. vaikka

Vastaus:

Kiitos ^^

-Melek

Nimi: siivekäs kissa

06.12.2011 18:10
milloin joutsenesta feeniks saa jatkoa?

Vastaus:

Yritän kirjoittaa ensi viikolla saada lisättyä =) Koetan jos samalla saisin parikin lukua kerralla.

-Melek

Nimi: eva

01.12.2011 18:08
joutseneste feeniks on mielestäni parasta lukemista.

Vastaus:

Kiitos ^^ Siitä onkin pidetty paljon

-Melek

Nimi: Saphira

06.11.2011 00:24
Kiitos tuosta mutta tuo Aurinkoinen Alli on ihana mielestäni...oot tosi hyvä kirjotaja ja mäkin aion kirjottaa jotai on jo suunitelmat ja kaikki vois ehk osalistuu tohon NaNoWriMooniin jos ehtii :)

Vastaus:

Kiitos ^^ Hienoa, että sinäkin olet ajatellut kirjoittaa. Juu ja NaNoWriMoon kyllä kerkeää vielä, mutta siinä tapauksessa olisi aikalailla kirittävää, jos pyrkii päämäärään, eli 50 000 sanaan ^^"

–Melek

Nimi: Saphira

03.11.2011 23:46
siis siinä joutsenesta feeniks en malta oottaa seuraavaa :) mutta aloitin viimeinkin ton sun Aurinkoisen Allin sekin on kiva :)

Vastaus:

Juu, ymmärsin että Joutsenesta Feeniks on kyseessä =) Mitä? Lukeeko joku Aurinkoista Allia?! o_o" Olen luullut, ettei kukaan sitä lue, kun alku on niin fliisu ja lapsekas :o Mutta voin kyllä luvata, että myöhemmin tarinassa on luvassa kaikkea ihanaa ;3 Kiitoksia sinulle! ^^
Aivan, ja Joutsenesta Feeniksiin tuskin tässä marraskuun aikana valitettavasti saa jatkoa, sillä kirjoittamiseen kuluva aika menee NaNoWriMoon... =( Lupaan kuitenkin heti sen loputtua kirjoittaa pari lukua kerralla! =D

-Melek

Nimi: Saphira

30.10.2011 13:09
toi kuoleman Pakolainen on aivan ihana ja sit se neljäskin luku on kiva!

Vastaus:

Kiitoksia oikein paljon ^^

-Melek

Nimi: Saphira

03.10.2011 17:55
niin ja toivotavasti tohon Joutsenesta Feeniks tulee koht neljäs osa!

Vastaus:

Kirjoitan ensi viikolla varmasti neljännen osan, kun kerta sellaista kaivataan ;)

-Melek

Nimi: Saphira

29.09.2011 13:23
Talven rauhan on niin ihana!!!!!luin sen varmaa tuhat kertaa enkä kyllästyny <3

Vastaus:

Kiitoksia oikein paljon ^^

-Melek

Nimi: Eveliina

22.06.2011 11:32
Joutsenesta feeliksiin on niin kiva että olen lukenut sen jo kolmeen kertaan. Toivottavasti tulee kohta jatkoa

Vastaus:

Kiitos ;) Yritän saada sitä kovasti toivottua jatkoa kirjoitettua tänään ^.- Toivottavasti saisin tänään seuraavan pätkän julkaistua, pitää tsempata! :D

-Melek

Nimi: Eveliina

06.05.2011 16:33
Toi Joutsenesta Feeliksiin on tosi kiva ja jännä voisko siihen tehä jatkoa haluisin tietää miten se loppuu.

Vastaus:

Yritän kiireiltäni saada kirjoitettua ;) Seuraavaa osaa on jo hyvän verran luvassa! ^^

-Melek

Nimi: Emppuh

02.04.2011 09:34
Milloin Joutsenesta Feeliksiin tulee jatkoa? ^^

Vastaus:

Alan kirjoittamaan jatkoa välittömästi ja lupaan jatkon viikon sisällä ;)

-Melek

Nimi: Melek (yp)
Kotisivut: http://Enkelinsiivet.suntuubi.com/

08.03.2011 21:32
Rose//: Käypä hyvinkin! Ihanaa, että joku edes ehdottaa minulle tuollaista! ;) Minulla ei kyllä ole sähköpostiasi, mutta sinähän voisit ensin lähettää minulle vaikkapa jonkin pienen viestin. Minun sähköpostiosoitteeni onkin tuo tunnettu: venus.enkeli@gmail.com

P.S. Huusin on kirjoitettu isolla, koska sitä edeltää huutomerkki (jonka jälkeen seuraava sana alkaa isolla) ;)

Vastaus:

-Melek

Yksityinen viesti

02.03.2011 13:22

Nimi: Rose

21.02.2011 17:12
Olet hyvä kirjoittamaan ja minusta olisi kiva lukea tuosta Mustat enkelin siivet tarinasta se versio, josta olet korjaillut esim. harrypottermaisuudet. :)
Sori kun kirjoitan tämän tänne, mutta viekku ei toiminu

Vastaus:

Kiitos ;) Voisinkin tänään lisätä Mustien Enkelin Siipien paranneltua versiota omaan kategoriaan ;)

-Melek

Nimi: Rita
Kotisivut: http://kielo.suntuubi.com/

20.01.2011 14:24
Talven rauha oli aivan ihana tarina! Kirjoitat tosi hienosti, luulenpa hyvinkin, että sinussa olisi ainesta kirjailijaksi;))
Ja loppu oli aivan ihana, viimeinen lause jäi pyörimään päässäni:
"Olin viimein saanut rauhan"

Vastaus:

Ihanaa <3 Kiitos että pidit! ;)

-Melek

Nimi: Cleo/Eikku
Kotisivut: http://www.macigal.suntuubi.com./

26.12.2010 10:30
Tulethan käymään ja sopisi y-työ?

Vastaus:

Tulen käymään ja y-työ käy! :D Tämän viestin olisi voinut laittaa tavalliseen viekkuun...

-Melek

Nimi: Mio

23.12.2010 21:31
Heiii !
Ei kannata masentua jos ei voita jtn kilpailua ! Eihän silloin kannattaisi edes osallistua :D
Luota vain itseesi. Sinä kirjoiat omalla tavallasi parhaiten !

Vastaus:

No, minä nyt olen sellainen, että välillä vain vastaiskun koettua yritän vielä kovemmin, mutta välillä taas masennun. Se on pientä arvontaa, kummin käy milläkin kerralla ;)

-Melek

**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com