Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täälä on sitten niitä lukuisia muita tarinoitani, joita kirjoitan Mustat Enkelin Siivet -tarinan lisäksi ;) Lukekaa vapaasti ja kommentoikaa mieluusti, jotta osaan kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi ;)
Mielellään saa myös kertoa, tykkäättekö lukea enemmän pitkiä tarinoita vai novelleja ;D Kirjoitan sitten sen mukaisesti, mitä toivomuksia tulee!

Aurinkoinen Alli (pitkä tarina, lukuja: 34 ja lisää tulossa!)
10-vuotias Alli joutuu sattuman kautta Aqualoupin ulottuvuuteen, jossa hän päätyy maagiselle tallille, jossa asustaa pegasoksia ja yksisarvisia. Tallin nuori pegasosori tuntuu Allista vetävän itseään puoleensa ja hän päättään jäädä tallille varsan luo. Mutta Aqualoupissa asuminen ei ole helppoa outojen hengenahdistusten, muistojen haalistumisen ja välillä jopa vaarallisen maailman johdosta.
^ Tämä ei ole ollut kovin suosittu tarina ja ymmärrän kyllä miksi :D Tämä on vanha tarinani ja poikkeaa tyylistäni valoisuudellaan ja vieläpä kun päähenkilö on niin nuori >.< Tämä taitaa olla suunnattu vähän nuoremmille lukijoille. Mutta tarina alkaa ns. kunnolla vasta luvussa... 20? Kuitenkin melko pitkällä.

Enkelin kuvakirja (novelli)
Hieman erikoisella tavalla kerrottu, vertauskuvin täytetty tarina enkelistä, joka asui paikassa, jossa lunta satoi taukoamatta. Lentokykynsä menettänyt enkeli löytää tornin, jonka sisään on kirouksella kahlittu keiju. Enkeli haluaa auttaa, mutta miten lopulta käykään?
^ Olisi hauska kuulla, löytääkö joku lukijoista kaikki nuo vertauskuvat. Tarina pohjautuu realistisiin tositapahtumiin ja kaikki "tavalliset" asiat on kätketty noihin mystisiin vertauskuviin. Kuka osaisi arvata, mitä taukoamaton lumisade lopulta kuvastaa? ;)

Ensilumen keto (novelli)
Harva tietää keijujen olemassaolosta, mutta näitä peukaloakin pienempiä otuksia on paljonkin. Ne syntyvät kukista, niiden avattua nuppunsa. Keijut eivät voisikaan syntyä muulla tavalla, sillä kaikki keijut ovat tyttöjä. Hanon ja Lenneth ovat toistensa vastakohdat, mutta silti he rakastavat toisiaan, kunnes...

Farogu (pitkä tarina, lukuja: 4 ja lisää tulossa!)
Merenneidot ovat vaarassa paljastua ihmisille ja siksi he ovat paenneet maanpäälle elämään ihmisten keskuuteen (merenneidot saavat kuivuttuaan ihmisten jalat). Lume perheineen on myös yksi näistä pakolaisista, eikä merenneidon elämä ole helppoa ihmisten maailmassa. Lume on hyvin kiintynyt isosiskoonsa Limeen, joka on koulussa suosittu ja siksi tällä on paljon kavereita ympärillään. Siskosten elämään tulee uusia tuttavuuksia, jotka välillä vievät heitä kauemmas toisistaan ja toisinpäin. Kaipuu takaisin mereen on kova. Pääsevätkö he enää koskaan palaamaan takaisin?
^ Kaverini kuului alkaa kirjoittamaan samannimiselle sivulleni tätä tarinaa tuolla hahmolla. Kirjoitan tuon kaverini puolesta, kun hänen omasta kirjoittamisestaan ei tullut mitään ;)

Joulun Erottamattomat (novelli)
Hoji asuu äitinsä luona erotettuna kaksoissiskostaan Mikusta, joka asuu toisaalla heidän isänsä luona. Jouluna Hoji on onnellinen siitä, että saa viettää aikaa siskonsa kanssa, mutta syrjäkylillä sattunut myrsky on tukkinut kulkuyhteydet ja Miku ilmoittaa joutuvansa jäämään jouluksi isänsä kanssa omaan kotiinsa. Hyväksyykö Hoji tämän ja kuinka kaikki lopulta päättyy?

Joutsenesta Feeniks (pitkä tarina, lukuja: 12 ja lisää tulossa!)
12-vuotias Raksha on tavallinen, aina iloinen enkelityttö, joka kidnapataan yllättäen omasta kodistaan. Rakshan kidnappaaja vie tytön kauas kotoa ja hänelle tehdään jotain todella kauheaa. Raksha ei voi tämän jälkeen palata enää kotiinsa, vaikka pystyisikin. Hän ei myöskään tiedä, pystyykö kutsumaan itseään enää enkeliksi.

Jäätynyt Kyynel (novelli)
--- Tämä on oikeastaan niin lyhyt tarina, joten paha kertoa, ilman suuria juoninpaljastuksia, mitä tässä tapahtuu. Tämä kertoo kuitenkin kahden nuoren rakkaudesta, rikoksista ja virheistä.
^ Tällä tarinalla voitin myös SMK :n kirjoituskilpailun!

Kauhutarina (novelli)
Rikollisen isänsä vuoksi Sarah ei ole koskaan voinut elää muiden ihmisten ilmoilla. Metsän keskellä muilta piilossa asuessa Sarahin isä voi vapaasti pahoinpidellä lastaan joutumatta ongelmiin. Tytön äitikin jopa sallii sen, kun ei uskalla käydä miestään vastaan. Mutta asioiden mutkistuttua jonkun on kuoltava.

Kipu on ystäväni (novelli)
Yritettyään itsemurhaa, Alissa on päätynyt mielisairaalaan suljetulle osastolle. Tytön tekemisiä vahditaan tarkasti, mutta silti hänen muutama ystävänsä käyvät henkilökunnalta salassa katsomassa häntä. Mutta miksi kukaan ei salli Alissan ystävien tulevan ja miksi kukaan ei halua edes uskoa, että hänen kaltaisellaan tytöllä voisi ylipäätään olla ystäviä? Partaterä, jolla Alissa alun perin yritti viiltää ranteensa auki, on yhä hänellä, ja sille tulee pian käyttöä.
^ Monet ovat kehuneet tätä tarinaa valtavasti, mutta itse suoraan sanoen vihaan sitä! Ehkä se vain johtuu siitä, että olen ottanut tarinaan paljon vaikutteita omasta elämästäni ja muokannut päähenkilön itsestäni. En siis tarkoita, että olisin itse ollut joskus suljetulla osastolla, mutta ymmärrätte varmaan, kun yleensä tarinat pohjautuvat jollakin tasolla kirjoittajien omaan elämään.

Kuoleman Pakolainen (novelli)
6-vuotiaan orpotytön kylään pistäytyy ohikulkumatkallaan kuoleman pakolaisten joukko. Hän tutustuu itseään paljon vanhemman pojan kanssa ja poika antaakin hänelle nimen Shine. Heistä tulee todella läheiset, mutta voiko kaksi henkisesti kahlittua koskaan olla onnellisia yhdessä?
^ Tämä on melko lyhyt kilpailutarina, jolla voitin erään y-työläisemme kirjoituskilpailun!

Lampeen Kahlittu (novelli)
Luke niminen haltija-poika löytää keskeltä metsää pienen lammen, jossa asustaa merenneito. Merenneito on Marlene ja hänet on kirottu. Hän ei voi nousta lammesta koskaan pinnalle, tai ilma polttaa hänen ihonsa. Lisäksi Luke ei osaa uida ja jos haltija kastautuisi veteen, hän menettäisi voimansa. Kaksikko ei siksi voi koskaan olla yhdessä...
^ Thremosian kirjoituskilpailussa voitin tällä tarinalla! ;D

Pokemon-ficci (pitkä tarina, lukuja: 3 ja lisää tulossa!)
Aria on odottanut kauan sitä hetkeä, että saisi valita oman startterinsa ja lähteä seikkailemaan ympäri Cindan pisaranmuotoista saarta. Viimein tämä päivä koittaa, mutta makealle perso poikatyttö ei ole osannut vielä edes päättää, minkä pokemonin valitsee startterikseen. Kovan pohdinnan tuloksena Aria saa rinnallensa Quichen, jonka kanssa hän on valmis kohtaamaan eteen tulevat haasteet... pienin, epävarmoin askelin.

Talven Rauha (novelli)
Lukita rakastaa talvea. Hänellä on siihen vuodenaikaan sekä onnellisia, että surullisia muistoja. 15-vuotias Lukita asuu mumminsa luona, joka kutsuu Lukitaa erikoiseksi, mitä tyttö onkin. Lukita ei nimittäin koskaan tunne kylmyyttä tai palele ja siksi hän kulkee talvipakkasessakin mekko päällään.
^ Tämä on se kilpailutarina, jolla hävisin sen kilpailun ja siksi masennuin...

Tuhkimo-tarina (novelli)
Toisenlainen versio Tuhkimosta tai oikeastaan vanhanaikaisesta maailmasta, jossa Crystal joutuu Tuhkimoksi ja täten pudottamaan lasikenkänsä. Mutta hän ei saa itse päättää, kenen eteen hän kenkänsä tiputtaa. Crystal voi vain haaveksia Marleenista, tuosta kauniista naisesta. Eihän heidän liittoa koskaan sallittaisi. Tuhkimoita ei voi olla kahta.

Verinen Enkeli (novelli)
Kuka voisi rakastaa tyttöä, jonka sielu on tahrittu musteella ja jonka viattomuus on viety väkisin?
^ Vain vajaan sivun mittainen lyhytnovelli, johon inspiroiduin eräästä surullisesta uutisestä (linkki tarinan lopussa!)

Virgo (novelli, joka jaettu kolmeen osaan pituutensa vuoksi)
Jokaisella tähdellä on sydän, joka muistuttaa erehdyttävästi ihmistä valkoisine hohtavine hiuksineen ja lähes värittömine silmineen. Neitsyt-tähdistöön on juuri syntynyt uusi tähti, joka jo ennen syntymäänsä joutuu kaaoksen keskelle, kun Ison Koiran tähdistö haluaa kyseisen tähden omiin joukkoihinsa. Heidän alphansa ja kaiken lisäksi kaikkein voimakkain tähti Sirius nimesi vastasyntyneen tähden Rijl al Awwaksi. Rijl al Awwaa Erwoksi kutsuva tähti Porrima puolusti häntä Siriukselta ja sai siksi murhayrityksestä syytteen. Erwo joutuu pian syntymänsä jälkeen osallistumaan oikeudenkäyntiin, jossa päätetään hänen, Porriman sekä Siriuksen kohtalosta. Mutta oikeudenkäyntikään ei mene niin kuin pitäisi...
^ Voitin tällä Danren kirjoituskilpailun!

**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com