Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Päivitykset -osiossa kerron aina, mitä uutta sivuille olen päivittelykerroillani lisäillyt ;) Merkinnät ovat aina uusimmasta vanhimpaan.

22.1. Pääsin takaisin päivittelemään pitkästä aikaa! Päiväkirjassa lisää syistä sun muuta. Poistin Kiva tietää -osion ja lisäsin peräti 6 uutta tarinaa! Ainoa pitkä tarina on Pokemon-ficci, mutta 5 muuta ovat novelleja: Enkelin kuvakirja, Ensilumen keto, Kauhutarina, Kipu on ystäväni ja Tuhkimo-tarina. Lukekaa ihmeessä, jos kiinnostaa! ^^

Uusi päiväkirjamerkintä (Pitkästä aikaa). Kerron hieman, miksi nyt kävi näin, että viivyin kauan poissa tältä sivulta enkä ole päivitellyt yli puoleen vuoteen! Avautumista luvassa.

Vuosi 2013

9.5. Lisäsin kirjoituskilpailun ja osan 30 MESiin.

Uusi päiväkirjamerkintä (Kirjoittaminen, cosplay, kaverit = totaalinen valtataisto). Minullahan kirjoittaminen on ollut nyt todella epäaktiivista. Sille on syynsä. Minulla on toinen harrastus, cosplay, joka vie myös aikaa. Mutta cosplaynkin aikaa syö kaverit. Mukana myös kuva minusta!

6.12. Lisäsin uuden kilpailun ja tällä kertaa se onkin runokilpailu. Toivottavasti osallistujia tulisi reilusti. :3 Päivittelin y-työläislistan ja poistin sellaiset, joiden sivut ovat lopettaneet toimintansa.

25.9. Lisäsin Joutsenesta feeniksiin osan 13 ja Faroguun osan 5. Toivottavasti olette tyytyväisiä~ Rakshan luonne on muuttunut totaalisesti nyt Joutsenesta feeniksissä kaiken tapahtuneen jälkeen. Farogussa puolestaan Lume törmää tutulta vaikuttavaan tyttöön. Joku minut paremmin tunteva saattaa huomata, että tuon salaperäisen tytön ulkonäkö täsmää minuun! :D Sille on syynsä... Koko tarina Farogu pohjautuu tositapahtumiin (ei, merenneidot eivät ole totta), mutta nuo juonenkäänteet ja hahmot luonteineen sekä ulkonäköineen on otettu ^^

24.9. Uusi päiväkirjamerkintä (Picnic ja randomness)! Saatte tutustua hieman "normaaliin" elämääni netin ja kirjoittamisen ulkopuolella :3 Mukana myös kuva minusta! Tosin ei kovin tunnistettava, mutta kuitenkin :D

11.9. Lisäsin MESiin luvut 28 ja 29!! Anteeksi niille, jotka eivät pidä uuden version Kevinistä yhtä paljoa kuin vanhan version ;__; Halusin Kevinistä pahismaisemman, kuten Vipershiin kuuluvan täytyykin olla! Kevin oli vanhassa versiossa pehmoinen nallekarhu, mutta nyt hän on suorastaan badass välillä.

29.8. Poistin Fanfiction kategorian kokonaan. Tilalle tulee vielä pelkkä Fanit kategoria ja alakategoriassa vastaanotetaan ja julkaistaan fanien tekemiä töitä esim. ficcejä ja fanitaidetta!

Uusi blogimerkintä (Pikkusiskon koirakenneli~). Pikkusiskoni perusti oman koirakennelin, ja lupasin mainostaa sitä sivuillani ^^ Toivoisin monen käyvän edes vilkaisemassa. Pikkusiskoni on vasta 11-vuotias.

27.8. Lisäsin MESiin luvun 27. Nyt alkaakin ilmestyä ns. "välilukuja", joita ei alkuperäisessä versiossa ollut :3 Oli pakko saada tungettua jotain toimintaa väliin, jotteivat asiat etenisi tarinassa liian nopeasti. Kiva tietää -osioon tuli uusi alakategoria Cosplay! Siellä enemmän tästä cosplay-harrastuksestani, jos jotakuta kiinnostaa ;)

2.8. Minulla sattui aikamoinen moka, kun lisäsin MESiin luvun 25... laitoin vahingossa kategoriaan tekstin, joka oli oikeasti luku 26... Eli nyt molemmat on laitettu uusiksi. Onneksi Annika huomautti minulle virheestä! Lukekaahan siis osa 25 uudelleen, sillä se on vaihtunut!

24.7. Lisäsin MESiin osan 25 kokonaisuudessaan (jaettu neljään...). Olen ylpeä tämän uuden version tuon luvun lopusta. Viimeinkin he ymmärtävät toisiaan! He tuntuivat melkeimpä jo toistensa ystäviltä! ;;A;; Olin alkaa itkeä (anteeksi, jos spoilaan vahingossa jtn, mutta pakkohan minun on jossain hehkuttaa!). Lisäsin myös Joutsenesta Feeniksiin jo 12 osan =D Enjoy everyone~~

15.6. En pystynyt aiemmin lisäämään kirjoittamiani lukuja, kun kone sekoili >_< Tänään sain kuitenkin lisättyä Joutsenesta Feeniksiin yhden luvun (seuraavaa lukua olen jo aloittanut) ja MESiin lisäsin kaksi uutta lukua! :) Poistin myös Siipitehtaan kokonaan sivuilta, sillä olen lähettämässä sitä juhannuksen jälkeen kustantajalle. Ensi kerralla näette sitten tarinan valmiina kirjana~ ^^

3.6. Vaihdoin Ylläpitäjä-kohdassa parisuhdetilannettani! <3 Parisuhteessa siis jo viikon ollut~

2.6. En ole pitkään aikaan päivitellyt koulukiireiden takia ja olin viikon opintomatkalla Roomassakin :) Nyt kuitenkin lisäsin kauan odotetun Joutsenesta Feeniksin 10 luvun!! Se oli henkisesti rankkaa kirjoittaa... Miten voin olla niin julma tarinoideni hahmoille..? MESiin tulee pian kaksi uutta lukua, kunhan betani arvioi ne ja antaa palautteet x3

8.5. MESiin lisätty osan 22 3/3! Lisäsin myös uuden kirjoituskilapilun ja edellisen piirrustuskilpailun sato on lisätty nyt näkyville! :)

28.4. Päätin vihdoin piirrustuskilpailun voittajan! Kilpailujen satoa -kohtaan lisätään myöhemmin muiden osallistujien työt (tekniikka pettää juuri nyt). Uusi kilpailu tulee piakkoin.

24.4. Uusi banneri lisätty! MESiin tuli osa 22 1/3 ja 2/3. Loppu tulee piakkoin! ^^ Joutsenesta Feeniksiin lisäsin osan 9 ja siinä kauheudet alkavat! ;D Tarinan fanit HUOMIO! Se mitä olette odottaneet, koittaa pian! Luku 10 ja 11 lupaa samaa, kunhan ilmestyvät!!

18.4. Lisäsin MESiin osan 20 ja 21! Päästyäni viikko sitten luvun 18 yli (joka oli tuskaa!!), olen saanut kunnolla vauhtia MESin kirjoittamiseen! ;D Lisäsin Kiva tietää -osioon uuden alakategorian nimeltä Holyo! Siellä lisää MESistä tutusta Holyon ulottuvuudesta (paljon extra-materiaalia luvassa).

Uusi blogimerkintä (Siivet selässä)! MESiin liittyvää asiaa, tilannekatsausta, hieman juoninpaljastuksia ym. ;)

12.4. Lisäsin MESiin osan 19! Päähenkilömmehän oli jo muutama luku sitten miettinyt tiettyjen tapahtumien takia, kuka hän todella on ja nyt se paljastuu! Tätä ette olisi välttämättä osanneet arvata (paitsi vanhan version lukeneet)! ;D

10.4. Lisäsin uuden y-työläisen. Lisäksi MESiin tuli kauan odotettu uusi luku, eli osa 18, joka on pituutensa vuoksi kahdessa osassa. Vardock Collegessa on koittanut kilpailupäivä ja minulla oli hankaluuksia kaikissa lajeissa ym. Toivottavasti kelpuutatte! ;) Lisäsin myös uuden novellin tuonne Tarinoitani-kategoriaan! Voitin taas kirjoituskilpailun ja tuo on kilpailutarinani siihen :D Tarina on nimeltään Lampeen Kahlittu ja kertoo haltijapojasta, joka löytää metsästä lammen, jossa asuu merenneito... enemmän tuolla! ;>

23.3. Lisäsin Faroguun neljännen luvun. En ole tyytyväinen tähän lukuun, mutta siinä tuli pari uutta hahmoa esille, jotka vielä sotkevat koko tarinan kulun! XD Lisäsin myös uuden novellinen nimeltä Virgo. Voitin taas kirjoituskilpailun! X) Tämä novelli kertoo tähtien sydämistä, jotka muistuttavat erehdyttävästi ihmisiä. Suosittelen lukemaan, sillä siitä tuli yllättävän hyvä omasta mielestäni! :o

15.3. Lisäsin MESiin seuraavan luvun, eli osa 17! Seuraavat kaksi tulevat mahdollisimman pian ;D Hyvällä mallilla molemmat ja muutaman luvun kuluttua luvassa säpinää myös Venukselle! <3 Lisäsin tänään myös pari y-työläistä lisää. Tarinoitani -kohtaan tuli uusi vain vajaan sivun mittainen novelli Verinen Enkeli, johon inspiroiduin eräästä surullisesta uutisesta. Lukekaa ihmeessä!

11.3. Olin luvannut MESiin jatkoa jo torstaiksi pari lukua... Olen pahoillani, mutta torstaina sattui pieni välikohtaus, jossa olin aktiivisena osapuolena ja en pariin päivään tämän asian sekä töiden takia saanut kirjoitettua. MUTTA hyvitykseksi siitä lisäsin pienen extra-sarjakuvan tuonne MESiin! ;) Sen löydätte osan 12 alapuolelta piilossa! ;D Sinne vain katsomaan ja lukemaan!

6.3. Lisäsin uuden y-työläisen. Joutsenesta Feeniksiin tuli peräti 2 uutta lukua! Nyt olemme lähestymässä tarinan puolesta kohtaa, jota olette odottaneet. Tarinan kuvauksessa kerrotaan, että Rakshalle tehtiin jotain todella kauheaa..... Osassa 9 alkaa tapahtua! Odottakaa vain, olen pitkällä kyseisen luvun kirjoittamisessa ja uskokaa tai älkää, pahempaa on luvassa. Anteeksi ns. juoninpaljastukset :D

25.2. Päätin kirjoituskilpailun voittajan! Onnea Lucalle ja hyväksi kakkoseksi tiukassa kisassa tulleelle Dekirulle! ;) Uusi kilpailu lisättiin heti! Aiheena jalokivet! Lukekaa lisää Kilpailut -kategoriasta ja osallistukaa ihmeessä! ;D Lisäsin tänään myös kolmannen luvun kohtuullisen uuteen tarinaan Farogu. Luvusta tulikin melko lyhyt, joten sen lukaisee hetkessä :)

20.2. Lisäsin Kiva tietää osion Faktoja minusta, lisää kohtia X) Muokkasin myös pikkaisen paria muuta.

Uusi päiväkirjamerkintä (Millainen on todellinen ystävä?). Tällainen pieni keskustelunaihe! Itselläni meni nimittäin lopullisesti välit erään ystävän kanssa, joka oli muuttunut minua kohtaan niin paljon, etten voinut häntä enää ystäväksi kutsua.

15.2. Lisäsin kunniakirjan Y-työ ym. -kategoriaan, joka on voittamastani kirjoituskilpailusta SMK :n sivuilla! Lisäksi lisäsin tuon voittajatyöni Tarinoitani -kategoriaan! Se on todella lyhyt, joten suosittelen lukemaan. Se kertoo kahdesta nuoresta rakastavaisesta, rikoksista ja virheistä <3

2.2. Lisäsin Joutsenesta Feeniksiin extra-osan, jonka nimi on Blairen painajainen! Se löytyy osan 6 alakategoriasta, joten sinne vain vilkaisemaan ;) Se on lyhyt ja siksi sen lukee hetkessä.

29.1. Lisäsin uuden y-työläisen. Julkaisin tarinan Farogu toisen osan! Koko tarina ei ole vielä saanut palautetta tai kommenttia, joten toivoisin sitä :) Muutin myös ylläpitäjä -kohdasta luonnettani ;D

Uusi päiväkirjamerkintä (Punajuuripää)! Värjäsin hiukseni ja otsikosta voi päätellä jotain! XD Suunnittelen myös seuraavaa cosplay-asuani hiuksieni mukaan.

27.1. Muokkasin ylätekstiä tuolla Fanfictionin Nuket faneille -kohtaa. Aloitin kirjoittamaan uutta tarinaa tuonne Tarinoitani-kategoriaan. Tarinan nimi on Farogu ja kertoo maanpäällisistä merenneidoista. Lukekaapa siitä lisää! Tiedän kyllä, ettei minulla olisi aikaa alkaa kirjoittamaan uutta tarinaa, mutta haluan kirjoittaa erään ystäväni puolesta hänen tarinansa, jota hän ei koskaan saanut kirjoitetuksi sivuillani.

18.1. Pilkkua viilaten vain korjasin joitakin kohtia. Laitoin tarinalle Aurinkoinen Alli uuden kuvauksen. Poistin kaikki kuvat, joihin minulla ei ole oikeuksia (ylläpitäjän kuva ja nuket faneille). Lisäilin jo tänään uusia tilalle.

17.1. Lisäsin Evermoren takaisin y-työhön, sillä hänen sivunsa eivät olleetkaan lopettaneet ^^" Tein ensimmäisen kunniakirjan toisen kilpailun voittajalle (sain Danrelta luvan käyttää kunniakirja-ideaa ;3). Tein myös ensimmäisen kilpailun voittajalle, mutta valitettavasti tiedosto tuhoutui omien virheideni takia >.< Lisäsin pari kuvaa Kilpailuja-kategoriaan ja uuden kirjoituskilpailun!

Uusi päiväkirjamerkintä (Frostbite). Olin siis Desucon Frostbite nimisessä tapahtumassa Lahdessa viikonlopun ja kerron hieman siitä. Mukana myös kuva minusta!!!

Uusi blogimerkintä (ONNEN KYYNELEET!). 50 000 kävijää meni tänään rikki ja kaiken lisäksi Enkelin Siivet on päässyt Suntuubin rankatuinpiin sivuihin! Tänään sivut menivät sijalla 6! Tätä on syytä juhlia!!! <333

11.1. Tänään suoraan sanottuna ihmettelin, kuinka vuorokauden aikana sivuillani on voinut käydä yli 200 kävijää! O_O Poistin kuvagalleriasta kaikki kuvat, jotka eivät ole minun tekemiäni tai kuvaamiani. Lisäsin piirrustuksiani -kansioon 3 uutta kuvaa ja Minusta -kansioon lisäsin yhden! Siistin Y-työ ym. kategorian ja lisäsin sinne uuden bannerin sekä kunniataulun.

10.1. Lisäsin pitkästä aikaa MESiin uuden luvun, elikäs osa 16! Rakkautta on ilmassa Vardock Collegessa~ Päätin parin päivän myöhästymisellä runokilpailun voittajan. Lisäsin kaksi uutta runoa Runot -kategoriaan! Toinen on lyhyt runo Kuutamon suudelma ja pitempi runo Painajainen on omassa alakategoriassa.

Uusi blogimerkintä (Lauluvideo). Sain siis kuvattua itseäni laulamassa ja pitäisi se jossain vaiheessa lisätä Youtubeen...

8.1. Joutsenesta Feeniksin kuudes osa on nyt lisätty, niin kuin täksi päiväksi lupasin! ;)

7.1. Lisäsin Joutsenesta Feeniksiin odotetun seuraavan osan! Kuudes osakin tulee mahdollisimman pian. Työstäminen on vielä hieman kesken, mutta lupaan huomiseksi sen ^^

Uusi päiväkirjamerkintä (Kustantajalle). Lähetin ensimmäisen tarinani kustantajalle!

Vuosi 2012

23.12. Lisäsin uuden y-työläisen. Lisäsin tarinoitani kohtaan myös uuden lyhyen novellin, joka on jouluaiheinen ^^ Tarina löytyy nimellä Joulun Erottamattomat. Laitoin myös tarinoiden nimen perään, onko kyseessä novelli vai pitkä tarina sekä montako lukua on ilmestynyt.

14.12. Karsin y-työstä kaikki ne sivut, joiden linkki ei toiminut tai jotka ovat lopettaneet. Lähetin myös y-työläisille (paitsi omille sivuilleni) y-työläiskirjeen, jossa kerroin sivujeni kuulumisista. Alan jatkossa tekemään näin ^^ Lisäsin myös runokilpailun!

7.12. Lisäsin pari y-työläistä ja poistin joitakin lopetettuja sivuja. Lisäsin pitkään odotetun ja kaivatun NaNoWriMon tarinani! ^^ Se löytyy tarinoitani -kategoriasta nimellä Siipitehdas!

1.11. Päätin neljännen kilpailun ja nyt voittaja on selvillä. Olen pahoillani, etten ole voittajatöihin saanut kommenttejani laitettua, mutta ne tulevat kyllä, kunhan kiireiltäni kerkeän. Uutta kilpailua ei nyt tule heti perään, sillä juuri startannut NaNoWriMo sisällyttää sivuille haasteen/kilpailun. Lukekaa kaikki vielä NaNoWriMosta saman nimisestä kategoriasta, jos ette vielä tiedä, mistä on kysymys! ^^ Laitoin sinne alakategoriaan nyt tarinoiden palautusviekun (vaikka tuskin kukaan nyt tänään saa valmiiksi! XD) ja lisäksi alakategoriaksi tuli myös minun kirjoituspäivyrini, jossa aina välillä kerettyäni kirjoittelen, miten NaNoWriMo omalta kohdaltani sujuu. Kommentteihin saa tulla itsekin kertomaan, miten itsellä sujuu =)

27.10. Lisäsin Tarinoitani -kategoriaan uuden tarinan, nimeltä Kuoleman pakolainen ^^ Sillä voitin juuri y-työläiseni Contrairen sivuilla kirjoituskilpailun ;) Lukekaa ihmeessä! Muokkasin myös jälkikäteen Ylläpitäjä-kohtaa.

12.10. Lisäsin uuden y-työläisen ja y-työ kategoriaan tuli koristeelliset viivat. Tarinaan Joutsenesta Feeniks tuli myös yhden osan verran jatkoa.

5.10. Lisäsin uuden kategorian, nimeltä NaNoWriMo! Monet ovat saattaneet kuulla tästä tempauksesta, mutta kerron siitä tarkemmin kaikille. Lisäksi luvassa kilpailu tähän liittyen ^.-

3.10. Lisäsin uuden y-työläisen. Kiva tietää -osioon tuli 2 uutta alakategoriaa: Poistettuja kohtauksia MESistä sekä Poistettuja kohtauksia muista tarinoistani. Sinne tuli nyt muutamia juttuja :D Lukekaa, jos kiinnostaa! Jotkut ovat melko huvittaviakin X)

Uusi päiväkirjamerkintä (Kaksi karkulaista). Nämä kaksi karkulaista ovat minä ja inspiraationi. Molemmat ovat palanneet :D Selitän tuolla myös, missä minä nyt olen ollut karkuteillä...

28.9. Lisäsin uuden y-työläisen ja MESiin jatkoa. MESin uusia lukuja tuli kerralla peräti 6, eli osat 10-15!!! Lukekaa, olkaa kilttejä! ^^ Takaan lukuun 15 niin yllättävän käänteen, ettei kukaan osaa sitä odottaa! Jotain, joka pistää koko tarinan pakan uusiksi ;D Tietysti muissakin luvuissa on paljon juonenkäänteitä ja yllättäviä tapauksia! Poistin tänään myös Mustien Enkelin Siipien vanhan version kokonaan.

16.8. Nyt vihdoin ja viimein odottamanne jatko tarinaan Joutsenesta Feeniks on saapunut! Toivottavasti olette tyytyväisiä lopputulokseen. Kommenttia saa laittaa viekkuun! ^^

10.8. Tänään sitten minulla välähtikin oikein kunnolla, mitä tänne voi lisätä ja mistä voi tulla suosittukin! :D Nimittäin jatkokertomus, johon kuka vain voi osallistua! ^^ Jatkokertomuksesta enemmän kategoriassa Jatkokertomus.

9.8. Lisäsin pari runoa Runot -kategoriaan. Lisäksi päätin laittaa haiku-runot omaan alakategoriaansa. Opetan myös kyseisessä alakategoriassa, mitä haiku-runot ovat ja kuinka ne syntyvät + muista japanilaisista runoista!

Uusi päiväkirjamerkintä (Inspiraatio hukassa). Nimestäkin voi päätellä, mistä on kyse. Merkinnässä specialina Joutsenesta Feeniksiin jatkoa odottaville pientä juoninpaljastusta.

13.6. Lisäsin uuden bannerin, jonka sivuille soi Creeper.suntuubi.com ;)

9.6. Vaihdoin ylläpitäjä-kohdasta parisuhdetilanteeni <3 Lisäsin Mustien Enkelin Siipien paranneltuun versioon uuden luvun, eli luvun 9. Toivottavasti pidätte! Luku 10 on pian tulossa ;)

5.5. Vaihdoin itselleni uuden kuvan! Nyt sain siihen haluamani enkelin siivet :3 Päivitin Fanfictionin ficit -kategorian. Siitä tuli tosi siisti, kun laitoin mansikkakoristusta ficcien väliin! <3 Menkää kaikki edes ihastelemaan, kuinka siististi kaikki tähän mennessä 4 kirjoitettua ficciä ovat! ^^ Laitoin myös Runot -kategorian kuntoon ja sinne tuli varmasti lempari-itsekirjoittamani runo, Yksi vain! ;)

Uusi blogimerkintä (Niin monta ihunaa). Siellä vähän epä edistyneistä tarinoistani ja niistä, joita olen suunnitellut pitkälle, enkä ole saanut kuitenkaan aloitettua. Jos vaikka joku kiinnostuisi jostakin niistä ja kannustaisi minua kirjoittamaan! ;)

3.5. Lisäsin Mustiin Enkelin Siipiin luvun 8 loputkin osat. Nyt luku 8 on siis luettavana kokonaisuudessaan! ;) Muokkasin myös eilen kirjoittamani päiväkirjamerkinnän loppua. Antamani juoninpaljastus tarinasta meni uusiksi ;)

2.5. Olen kamala... Petin jälleen kerran lupaukseni! D; Lupasin Mustiin Enkelin Siipiin jatkoa viime viikolla, mutta nyt alkoi uusi viikko ja saan lisättyä vain sen lyhyen(?) pätkän... Lisäsin sen tänään!

Uusi päiväkirjamerkintä (MES). MES = Mustat Enkelin Siivet, eli lyhenne tarinastani ;) Päiväkirjassa vähän edistymistäni ja miten kirjoittaminen on sujunut. Kaikki viime aikojen ruusut, risut ja juoninpaljastukset! ;D

28.4. Lisäsin uuden y-työläisen. Lisäksi nyt tuli joistakin Mustat Enkelin Siivet - Parannellun version luvuista ne uudemmat luvut. Radikaaleja muutoksia tuli, joten ne jotka lukivat jo nuo edelliset, niin kannattaa lukea nuo uudemmat. Seuraavaa lukua lupailen jo tällä viikolla (ainakin 1/3).

23.4. Uusi päiväkirjamerkintä (Älkää viekö pikkusiskoani!). Siellä jotain ei-niin-kivaa, mitä perheessäni on tapahtunut. Jos joku ei tiennyt, niin minulla on 10-vuotias pikkusisko, joka on minulle todella tärkeä (ja lisäksi 6 muuta sisarusta, uskokaa tai älkää!).

22.4. Lisäsin uuden yläkuvan! Sen näille sivuille teki Domino ja hänen grafiikkasivunsa löytyvät osoitteesta: Kuunloiste.webs.com . 

19.4. Lisäsin uuden y-työläisen. Muokkasin tuota Mustat Enkelin Siivet - Paranneltua versiota. Beta-lukijani ansiosta kirjoitin osat jälleen uudelleen ja nyt ne ovat (toivottavasti) vielä parempia! ;D Muutosta tuli rutkasti; tuntien nimet, aiheet ja oppilaatkin sekä tapahtumat. Lisään ne parannellut tarinan pätkät kuitenkin vasta, kun beta-lukijani en ensin lukenut ja kommentoinut niitä. Toivottavasti jaksatte odottaa! Vai odottaako edes kukaan... ;c

12.4. Laitoin Tarinoitani -kategoriassa olevan tarinan Aurinkoinen Alli osat omiin alakategorioihin, jolloin osia on helpompi lukea ;) Päivittelin muutenkin kaiken kuntoon, mikä oli selvästi rempallaan ;)

10.4. Lisäsin lupailemaani jatkoa tarinaani Joutsenesta Feeniks. Toivottavasti lukijat jaksoivat odottaa ja ovat tyytyväisiä tähän kehnoon pätkään ;(

29.3. Muutin parisuhdetilannettani ylläpitäjä-kohdassa. Lisäsin kategorian Runoja. Sieltä löytyy nimen mukaisesti runoja, jotka olen itse kirjoittanut ;) Lisäsin myös Tarinoitani-kohtaan yhden uuden tarinan, mistä olen blogissa muistaakseni maininnut. Tarinan nimi on Joutsenesta Feeniks ja päähenkilö on Raksha niminen enkeli, joka kidnapataan yllättäen kotoaan. Hänelle tehdään jotain todella kauheaa, minkä takia hän ei voi palata kotiin, eikä hän tiedä, voiko hän kutsua itseään enää enkeliksi... Lisää löytyy Tarinoitani-kohdasta, jos kiinnostuit! ;D

24.3. Muutin ylläpitäjä-kohdassa parisuhdetilannettani <333

23.3. Lisäsin lisää faktoja Kiva tietää-osion Faktoja minusta -kohtaan. Uusi kilpailu ilmestyi ja sekin on jälleen kirjoituskilpailu. Millaisia kilpailuja sitä ylipäätään keksisikään (ehdottakaa vieraskirjassa)?

Uusi päiväkirjamerkintä (Ihana, ihanampi, ihanin). Siellä kaikkea ihanista henkilöistä ja hahmoista <3 Tämä on tämmöinen "turha" päiväkirjamerkintä, sillä piti saada vain jotain aikaiseksi, jotta saisin pitkästä aikaa kaivatun merkinnän, eikä nyt muutakaan tullut mieleen ;D !!!!!!!!!Eipäs tulekaan tätä päiväkirjamerkintää! Kirjoitin sitä tässä yöllä kahteen asti ja sitten yhtäkkiä se hävisi! :ZZZ

8.3. Muokkasin Kiva tietää-osiossa muutamia kohtia (Faktoja minusta, Kirjoittamiseen vinkkejä ja Mistä näitä nimiä oikein tulee?).

7.3. Lisäsin uuden y-työläisen. Laitoin tarinoiden lukuja (myös Mustien Enkelin Siipien parannellun version) omiin alakategorioihin, sillä näin niitä on kuulemma helpompi lukea. Lisäksi alakategorioiden alle voi heti kommentoida ja siksi toivoisinkin paljon kommentteja, palautetta ja kysymyksiä. :) Lisäsin Kiva tietää -osioon uuden alakategorian, joka on tällä kertaa nimeltään Faktoja minusta. Nimestä tietääkin jo, mitä on luvassa.

Uusi blogimerkintä (Kaikki fanit kunniaan!). Minulla on siellä uusi idea tänne sivuille. En tiedä, innostuvatko kaikki siitä, mutta toivoisin innostusta asiaa kohtaan ja että saisin asiaan liittyvää kommenttia ja palautetta sekä tietysti ehdotuksia asiasta.

11.2. Lisäsin Kiva tietää-osion kohtaan Musiikkia kirjoittaessani uusia linkkejä ja kappaleita! Lisäsin hieman lisää ylläpitäjät -kohdassa luonteeseeni ;)

4.2. Lisäsin uudet bannerit (jotka ovat huonoja...). Uudet yritän kyllä tehdä! Ylläpitäjä -kohdan parisuhdetilanne -kohtaan tuli pientä lisäystä, mikä nykyinen tilanne on ;D

30.1. Lisäsin pari y-työläistä lisää. Vaihdoin uuden yläkuvan! Toivottavasti pidätte ;) Tarkoitukseni oli kyllä kehittää yläkuvaa vielä eteenäin, mutta päätin laittaa jo tuon, vaikka olisikin keskeneräiseltä vaikuttava. Ehkä muutan sitä myöhemmin ;)

26.1. Vaihdoin itselleni uuden kuvan, joka on tällä kertaa anime-aiheinen. Myös Fanfictioniin liittyneet fanit voivat valita itselleen 'nukun' eli anime-aiheisen kuvan, joka kuvaa itseään (tämä kuva lisätään fanin omien tietojen yläpuolelle). Ja sain lisättyä kilpailuja-kategoriaa kirjoituskilpailun! Sinne liittymään! Aivan, fanfiction-osioonkin on ilmestynyt uusi kilpailu ;)

15.1. Lisäsin uuden y-työläisen. Lisäsin Mustat Enkelin Siivet tarinaan pätkät 41-43 uudelleen ja tällä kertaa siellä on kohdan 43 luppuosakin, joka viimeksi unohtui!

4.1. Lisäsin uuden y-työläisen ja lisäsin kuvia kuvagalleriaan omapiirtämiäni. Levytila loppui gallerioilta, joten enempää kuvia ei mahdu... Voisin poistaa "turhempia" jossain vaiheessa tai luoda oman sivun, jonne kuvat tulisi ja sinne pääsisi näiden sivujen kautta :)

3.1. Lisäsin uuden kategorian, joka on Kilpailuja. Kilpailuja en ole vielä keksinyt, mutta kyllä niitä tulee ja niitä voi vapaasti ehdottaa vieraskirjaankin! ;) Tietysti vaihdoin tämän päivitykset -osion värejä selkeämmiksi :)

Uusi blogimerkintä (Valoa pimeään). Hieman juttua tarinasta Mustat Enkelin Siivet. Tällä hetkellä tarinassa on eletty kovin synkkiä aikoja, mutta luvassa on jo ensi lukuun valoa pimeään. Tarinassa alkaa valoisammat ajat, eikä enää pitäisi olla niin angstista ja onnetonta. Mutta älkää luulko, että tämä kestäisi loppuun asti!

Uusi päiväkirjamerkintä (Unelmien hiukset!). Koska menin pilaamaan vahingossa otsatukkani, on edessä kampaajalla käynti. Se sai minut inspiroimaan itselleni unelmieni hiukset! Halvalla! Lukekaa ihmeessä!

Vuosi 2011

31.12. Lisäsin Kiva tietää -osioon uuden alakategorian, Kirjoittamiseen vinkkejä. Sinne saa ehdottaa omiakin vinkkejä, jos haluaa ne sinne julkaistavaksi ;)

Uusi päiväkirjamerkintä (Toivoa uudesta vuodesta). Sekalaista sarjaa, mitä nyt lähipäivinä on tapahtunut. Mm. Uudenvuoden lupauksiani ja uuden vuoden tuomasta mahdollisuudesta aloittaa "puhtaalta pöydältä".

30.12. Lisäsin pari y-työläistä. Yritin etsiä uutta, animetyylistä kuvaa itsestäni näille sivuille ja suunnittelin uutta yläkuvaa. Teen sivuista mitä luultavimmin yhä animemaisemmat, kuin mitä ne nyt ovat.

20.12. Poistin keskustelupalastan, sillä sillä ei ollut suosiota... Mainostelin sivujani urakalla. Alan EHKÄ kirjoittaa Venuksesta vaihtoehtoista tarinaa, jossa hän olisikin jäänyt elämään keijujen kanssa ja aloittanut keijukoulun ym. Olen innoissani ideasta, mutta se riippuu täysin erään sivun ylläpitäjästä, jonka sivuille tarinaa alkaisin kirjoittaa ;)

Uusi päiväkirjamerkintä (Nukkuminen on turhaa...). Minulla olisi ollut viimeyönä paljon muuta tekemistä kuin nukkua. Aihe vaihtuu päiväkirjamerkinnässä nopeasti toiveminään ja haluaisin kuulla teidänkin toiveministä ;D

19.12 Vaihdoin Kiva tietää-osion alakategoriat vieraskirjoiksi, jolloin heti niiden alapuolelle voi kirjoittaa kommenttia, jos haluaa ;) Opin nyt laittamaan tekstiä kulkemaan kuvan viertä ja nyt on jo Shining Star alakategorian kuvassa käytetty tätä tyyliä! ;D Ystäväni yritti opettaa sitä minulle, mutta tajusin sen jutun tänään itse.

Uusi blogimerkintä (Taikatyttöjä). Halua liittyä johonkin paikkaan, jonne voi kirjoittaa huoletta oikein kliseistä ja itseääntoistavaa taikatyttötarinaa! XD

17.12 Erotin blogin ja päiväkirjan toisistaan ja nyt ne ovat erikseen. Päiväkirjaan tulee siis henkilökohtaista päiväkirjaani siitä, mitä minulle on tapahtunut ja blogiin taas tulee normaaliin tapaan kaikkea sivuihin ja päivittelyyn liittyvää, sekä tietysti kaikkea puhututtavaa ;) Lisäsin myös uusia kuvia kuvagallerioihin

10.12 Lisäsin tarinoitani!!! Kuvagallerioihin lisäsin muutaman uuden kuvan ;) Lisäsin myös yhden y-työläisen lisää ja lisäsin nyt vihdoin ja viimein tuon kävijälaskurin ;D Ja kuvia tuli tavalliseen kuvagalleriaan aika monta.

Uusi blogimerkintä (Pakko löytää!). Siellä kerron ja kuvailen vähän yhtä kuvaa, jota olen vaivalloisesti yrittänyt löytää... ;(

5.12. Lisäsin muutaman uuden kuvan (menkää itse bongaamaan, mihin kuvagalleriaan).

Uusi blogimerkintä (Kun mikään ei suju). Ei siis mitään hyvää ole tapahtunut. Olen masentunut, enkä voi kirjoittaa...

3.12 Uusi blogimerkintä (Kissanpentu). Meille tuli uusi kissa! Kissaihmisiä sinne kommentoimaan ;)

26.11 Lisäsin yhden y-työläisen lisää. Y-työ ym. -kategoriaan tuli nyt uutta, nimittäin Bannerit! Sieltä sitten paremmin bannerienvaihdosta ;) Lisäsin Kiva tietää -osioon uuden aiheen (Musiikkia kirjoittaessani). Sitten Fanfiction -osioon tuli uusi alakategoria (aiheita, jos et millään keksi). Siellä siis aiheita ficceihin. Kuvagalleriaan Minusta tuli muutama uusi kuva ja omapiirtämiin tuli yksi uusi kuva ;) Lisäsin ylläpitäjä -osioon kohdan Parisuhdetilanne ;) Siitä sitten näkee, seurustelenko, olenko rakastunut vai mikä on tilanne ;)

25.11 Lisäsin pari uutta y-työläistä. Pääkuvagalleriaan tuli kaksi uutta kuvaa ja omapiirtämiini lisäsin peräti 3 uutta kuvaa ;) Sitten lisäsin vielä Minusta yhden kuvan! ;D

Vuosi 2010

**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com