Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimi: Melek Angelina

Muut nimimerkit: Venus (yleisin), Amy, Kitsumitsu (kaverien kesken ihan vaa Kitsu) ja Sulkaenkeli (käytän tätä nimimerkkiä vain virallisissa kirjoituskilpailuissa, jos nimimerkkiä saa käyttää).

Ikä: XX-vuotias (en paljasta tätä enää! :D)

Luonne: Energinen, luova ja kekseliäs. Erityisen hyvä improvisoimaan tosipaikan tullen. Olen valitettavasti myös hyvin vainoharhainen... Olen myös hyvin herkkä ja tunteellinen. Itken ja nauran siis todella helposti. Kaiken lisäksi olen hyvin huolehtivainen. Huolestun kovin helposti toisista. Yleensä annan toisille hiljaisen ja rauhallisen mielikuvan, mutta sitten kun pääsen vauhtiin (varsinkkin kaverien seurassa), en meinaa pysyä millään hiljaa tai edes aloillani!

Pitää: Kirjoittamisesta, lukemisesta, piirtämisestä, musiikista (erityisesti japanilaisesta), cosplaysta, animeista & mangasta, eläimistä ja kaikesta fantasia-aiheisesta.

Suurin haave: Tulla menestyskirjailijaksi! 

Lempitarinani, jonka olen itse kirjoittanut: Tietenkin Mustat Enkelin Siivet! Enhän minä muuten olisi tehnyt näitä sivuja, jotka on omistettu niille. Rakastan myös muiden lailla Siipitehdasta <3

**********************************************************************************************************************************

©2020 Enkelin Siivet - suntuubi.com